• prezideente
    Bocsáss meg Equ de nem hagyhatom hogy hülyén halj meg!

Mikor még csak tervezték a számítógépet tudod mi volt a céljuk? Az hogy megalkossanak egyolyan gépet ami csak számokat tud veldolgozni(de ez a nevében is ott van). Persze nem a számoloógépre gondolok de pl a palmtopokra vagy sokminden másra mert a világ összes számítógépe nem csak szerverekből és pckből áll.
    De amúgy mégis mit gondoltál miből áll egy szerver? Egy hatalmas gépházból benne hatalmas cuccokkal? Te teljesen hülye vagy? Egy nagyobb szerver általában kurvasok kisebb szekrényből áll polcokból és minden szekrényben pc-k vannak méghozzá nagyon sok. És szuperszámítógépek is gondolom nem egy nagy dobozból állnak és abba van a 2 méteres proci hanem az összetételük hasonló.
    Úgyhogy elgondolkozhatsz azon egy szerver mondjuk hány épet tartalmaz.
    Ezen kívül egy szerver nem csak webszerver lehet és a VILÁG ÖSSZES számítógépe jóval több mint szerver és pc.
    Úgyhogy mielőtt engem röhögnél ki, vess egy pillantást magadra is.

Ja! és mégvalami. Te azt mondtad nagyjából h én semmit sem tok az ITről és hogy a szakmai hozzáértésem 0. Ha elmész a Miskolci egyetemre, és benézel az infóintézetbe ahova csak infós hallgatók vagy végzett hallgatók mehetnek be meglepődnél azon hogy hány windowsos gép van abba a kurvanagy épületben. van egy csomó terem és ebből csak 1 windowsos azért h az is legyen. a szerverek közül csak 1en fut win az is csak azért h mehessen rajta a neptun. Kétlem hogy volna jogod az ottani infósok és ott dolgozók szakértelmét bármilyen szinten is megkérdőjelezni.

Amúgy más témában 1 konkrétumot vagy ellenérvet érvet nem látok mindössze egy valamibe sikerült belekötnöd az sincs átgondolva úgyhogy ne tedd itt az agyad mert egy okos szót se szóltál. nehogy már az alapján röhögjél ki hogy egy értelmes választ nehezen megtudtál fogalmazni egész idő alatt mert többet én nem nagyon látok. nézd meg a válaszaidat mert kb ennyi:

idézet tőlem

válasz nagyjából: te hazudsz ez nem igaz hülye vagy

nagyrészt indoklás vagy ellenérv sics. Semmi okosat nem mondtál nehogy te röhögjél már rajtam.

És mielőtt a légbőlkapott adataimról beszélnél:

Olvassál inkább te(rámész a következőre és ott van hogy 2000- Mac OS X) és amúgy a linken láthatod h a windows előtt már volt kinn egy évvel is grafikus kezelőfelülettel rendelkező oprencer és hogy amikor a win 85ben úgy nézett ki ahogy kinézett akkor már anext step úgy nézett ki mint a mai windowmaker.
    Ja és mielőtt továbbra is a régi Mac OS-sel azonosítanád a Mac OS X-et tájékoztatlak hogy a nulláról újraírták