• prezideente
    Nézd! le vagy sajnálva részemről mostmár komolyan a linux évről évre 30%-os emelkedést mutat a világ összes gépén (amit remélem megértettél hogy elenyésző része pc) és most van neki 12%os a világ összes gépén és ez azt jelenti hogy idén 30%ot hozott jövőre is gondolom mint már 6 éve tehát egyre jobban viszik.

"A pc-kből a winnek 90%-os a részesedése
    A világ összes gépéből már csak 30%"

Ezt elrakom, hagy röhögjenek majd mások is...
    miért akarsz röhögn rajta ha íg van?
    Nem bírod felfogni h a unixoknak ami nem csak a Mac-ből és linuxból áll hanem pl irix solaris és még sorolhatná, a világ összes gépéből kb 60%-os részeedése van? ez független statisztika ember semmi több ez tény ebbe nem tudsz belekötni.
    múgy ha nekem minimális a szakértelmem akkor te nem tudsz olasni!

Nem az xp-nek 6éves a kernele hanem a vsitának lesz az toldozgatásokkal de az alapja ugyanaz az ntkernel amit a win2000ben használtak

Ezen felül tudod mit?

ha egy oprencert 5 évig fejlesztenek akkor a 4. év végére lassan közeledni kéne a véglegeshez és ha azokat a vidókat nézem amit a microsoft emberi adnak ki és ők vannak rajta biztos h hiteles.

Amúgy hanyas voltál matekból?
    Mert ha pl egy szerver több gépből áll akkor mind1iken külön van os.
    És érdezz meg mást is szted ahhoz h a millió pc-t a mégtöbbmillió weboldal kiszolgálja és nagyrésze még tükörszervereket is tart amihez megint sok-sok gép kell szed még mindig több a pc mint esetleg szerver szuperszámítógép kiszolgáló és a többi és a többi...?
    Te hülye vagy ember

Tájékoztatnálak h a rootnak nem véletlen root a neve és nem más mert csak 1 van belőle csak úgy lehet akárhány root ha mindenki tudja a jelszavát h megmondja e az szíve joga

A másolás témájára pedig mondtam h mondj valami igazán egyedit a MStól amibe nem tudok belekötni. És ha esetleg mondanál ne olyat ami mondjuk levédett protokol mint az RDesktop mert olyat minden más is tud csak más protolon

De azon kívül h most legalább igyekeztél a lényeget kiemelni azon kívül hogy hülye vagyok és butaságokat hajtogatok(és itt egyedül arra tudtál hivatkozni h 2001 óta van OS X) és azon kívül hogy csak védekeztél egyetlen példát bizonyítékot alátámasztást ellenpéldát nem hallottam az üzeneted még minidg csak abból áll h én vagyok a hülye és még mindig nem válszoltál semmire vagy nem bizonyítottál semmit

és utólag tényleg olvastam azt a hírta szerverekről meg a windowsról a hwsw-n és ott mindössze annyit írtak h a kisebb teljesítményű szervereken faszán terjed a windows a nagyobb központibbakra nem húzzák olyan nagy előszeretettel és mielőtt a szakmai hozzáértésemet kritizálnád ezt vhogy kihagytad azidézgetésből:

"aki programfejlesztői vagy más informatikai munkát végez kimondottan kéri h inux legyen a gépeken és ő biztos h ért hozzá de amúgy amit korábban mondtál h a nixok1 év10eddel le vannak maradva mire alapozod?"
    arra hogy a világ minden számítógépének kb 60%-án(tartalmazza a pc-ket is amiből a winé 90%)
    nosztalgiáznak ez statisztik a leglénegesebb az h a fejlesztők linuxot kérnek

És ne abba kötögessél bele ami biztos statisztika hogy a világ összes gépén(aminek a fogalmát úgy látom még mindig nem érted) a winnek 30%os a részesedése jó?

Amúgy már 1re fájdalmasabb hogy milyen hülye vagy.
    Nekem mondod h nem tudok semmit miközbe te meg nem is mondassz semmit