• prezideente
    ezt a választ még mert ezt nem állhattam megröviden kifejteném:
    A MS jelentette be a vistában újításként hogy a vidkárya száolja a guit
    Aztán.
    egyik windowsos se tud olvasni a csökkenést a pc-khez írtam és igen olvastam azt a hírt a hwsw-n nem olyan népszerű atán mert csak a kis teéjesítményű szervereken népszerű de tessék amúgy itt van kijavítva hog értsd:
    a windows csak a kis kapacitású szervereken mutat jelentős növekedést a nagyobbakon elég elenyésző
    Ezen felül statisztikák alapján az asztalon szorul vissza mivel 4-5-6 év alat 5-6%-ot esett
    Én multkor láttam egy oldalon ott azt írták h 2000-ben jelent meg az első OS X és a MS sztem nem véletlen mondta hogy az xp-ben ugyanazt a szépséget élvezhetik az emberek mint a Mac OS-ben de ebben én sem vok teljesen biztos viszont sztem már az első OS X is használt hardveres gyorsítást csak nem olyat mint most de valami kezdetlegeset használnia kellett hiszen 1 1,44 GHz-es G4 nem számolja azt a guit egykönnyen olyan gyorsan
    Amúgy mostmár tényleg elegem van abból hogy mindenki csak kötözködik és mondja milyen fasza lesz a vista jolvanakkor leszarom használjátok nyugodtan én leszarom az én gépeme nem fog menni úgyh nekem mind1

De akkor is szánalmas hogy mennyire azt gondoljátok magatokról h ti vagytok itt az űbermeierek meg mindent tudtok. Garfielden legalább láccik h tudja azért nagyjából a dolgokat de EvilDevil aki azt se tudja mit beszél meg csak dobállózik 5-6 éves adatokkal meg Equ aki szerint a szakmai hozzáértésem tt ragad le hogy egy 6 ves kernelt használnak és ez nem számít hát komolyan azért ez már szánalmas
    Komolyan mondom Garfield eddi az egyetlen aki úgy válaszolt h tud is vmit de nem is írok sztem már télleg többet mert nem csak hogy mondtok mindent össze vissza még nekem mondjátok h hazudok mikor ti se tudjátok néha mit beszéltek

De ne feledjétk:
    A MS a monopol helyzetét az IBM-nek és 1 ki mázlinak köszönheti nem magának megkérdezgetitek Garfield-det is mert kinézem belőle h tudja hogy mi volt a múltban a kapcsolata a MS-nak az IBM-mel

--

Amúgy nem ötömjénezésből de én legalább elviselem a kritikát és beismerem ha nincs igazam vagy nem vok biztos benne de az olyanok mint Equ meg EvilFaszfej tipikus kis windowsimádó köcsögök akik a 30. újratelepítés után is azt gondolják h a win milyen fasza
    De miért lenne amúgy olyan aszar a linux és a Mac ha a MS is fél tőlük?
    És könyörgm mondj nekem egy fantasztiksan egyedi ötletet a windowsban mondjuk a metaadatokat leszámítva te seggtitán Equ
    ÉS mégis miért röhögsz ki?
    Baromarcú. Szerinted tényleg több pc van a világon mint webszerver szuperszámítógép és a többi? Te vagy itt a röhelyes. Csak 1 kis számolás:
    A pc-kből a winnek 90%-os a részesedése
    A világ összes gépéből már csak 30%
    A világ összes gépében benne vannak a pc-k amiből van neki 90%
    És akkor te röhögsz ki te matekzseni?

Szánalmasok azok akik nem bírnak belátni egy hibát sem egy oprencerben
    Én elismerem h a Unixoknak vannak szarságai de azt gondolom nem véletlen hogy a világ összes gépéből fölényes a részesedésük, és az se hogy aki programfejlesztői vagy más informatikai munkát végez kimondottan kéri h inux legyen a gépeken és ő biztos h ért hozzá de amúgy amit korábban mondtál h a nixok1 év10eddel le vannak maradva mire alapozod?
    arra hogy a világ minden számítógépének kb 60%-án(tartalmazza a pc-ket is amiből a winé 90%)
    nosztalgiáznak

szánalmas vagy... de nagyon