http://blog.tomcatpolo.hu/blog/balfasz/20051224.wmv
  • Loco
    #180
    1. Ha videóznak/fényképeznek az utcán és én éppen bekerülök a képbe, ha zavar, elfordulok/odébbmegyek.

    2.Amíg törvény adta jogom, hogy közterületen hangrögzítsek/videózzak/fényképezzek, addig ne jöjjön oda hozzám senki, hogy fenyegessen. Hívja ki a rendőrséget, megvárom, a rendőr nem fog kijönni, vagy ha kijön, ideges lesz, hogy a panaszos hiába fogyasztotta a napi kilométerét, és valószínű nem engem fog letolni téves risztásért. Elképzelhető, hogy nem fogom leállítani a kamerát.

    Aspyrin, én is tisztelem azokat az embereket, akik kivívták a tiszteletemet, de ha én le akarok fotózni egy virágot, és a háttérben egy lomtalanítási kupacban egy nő turkál, akkor hol vagyok tiszteletlen? Gally nem érdekel hogy ő mit csinál. Ha ő úgy veszi észre, hogy jaj, bekerül a képbe, és sértem a személyiségi jogait(nemtudom mivel), és ki akarja venni a kamerát a kezemből, akkor kb annyira tisztelem mind egy zsák kalapácsot. Gyengébbek kedvéért a szabad ország azt jelenti, hogy bármit meg csinálhatsz, ami más szabadságát nem korlátozza.

    3.Ha én öreg vagyok, és 200 év kétkezi munka után rászorulok, hogy kivadásszak a a lomtalanításból 1 nyakkendőt, és észreveszem, hogy lefényképez/videóra vesz pár srác, akkor ha szégyellem amit csinálok, akkor odébbállok.

    4.Lehet, hogy én látom rosszul a helyzetet, de a legények épp egy házi baromkodást akartak levideózni, majd a nénik lerohanták őket, és ők nem kapcsolták ki a a videót. A fiúk defenzíven beszéltek, tehát nem szólták le a néniket, sőt ők nyugtatgatták, nem?

    5.A nagymamamám 81 éves, hála Istennek nem szorul rá hogy lomtalanításkor belenézzek a kacatok közé, de ha neadjisten mégis kivett volna belőle egy kidobott könyvet, és tegyük fel észreveszi, hogy a pár tizenéves legény a kamerájukat próbálgatva rögzítik, ahogy lehajolt a könyvért, nem rohanta volna le őket, ha kénylemetlenül érzi magát, akkor továbbmegy, ha jó kedve van, még köszön is a legényeknek.