Vegye ki a negatívot!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dobálóznak a személyiségjoggal meg a negatívval, de azért elakarják kobozni a felvételt 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- Hallott már maga ilyet! Micsoda pofátlanság!
- Hallottam.
- És nem csinál semmit?
- Mit csináljak? Forduljak északnak?
Egy srác ül a buszon, ami tele van emberekkel. Felszáll egy mama, a srác át akarja neki adni a helyet, erre beszól az öreg, hogy elõmelegített helyre nem ül. A gyerek meg visszaszólt, hogy akkor üljön a jegesmedve f@szára<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nem vagyok szőke!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Házunkba is laknak öreg nénik, azok se tiszteletudóbbak mint a videón.
Jövök 1x haza sulibol, köszönök neki, rámnéz és utána folytatja azt amit elkezdett. Fojatja a csapot és öntözi a virágokat.
De minket is perelni akartak amikor lakást ujitottunk, mer hogy hangos meg minden tiszta szar, meg a WC a saroklakásokban mindenkinek ugyanottvan (alattunklakók) és ott van 1 kis rés szellözönek, hogy oda dobáljuk be a szemetet.
😊
hópihe
lassan flood
mellesleg azzal még nem volt különösebb bajuk h videózzuk amint a szart turják, csak amikor captan at mondta h "filmre vesszük és leadjuk a tévében", azt már kicsit nehezen viselték. szegénykék nem birták a hirtelen hírnév gondolatát.
amugy felvenni bármikor jogunk van bárkit, viszont nem tehetnénk fel a netre a beleegyezése nélkül, nemigyvanez-e?
mop@
nem hiszem el h két napba tellett regelni ezen a fostos fórumon O_o..
mondjuk azt sem hittem volna h sg topic lesz linkelésbõl(: ..
mop@
mintha így olvastam volna
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha látod, hogy valaki fényképez vagy videózik, annyit tehetsz, hogy megkéred szépen, hogy ne tegye közzé se tv-ben, se neten. Ahoz viszont már semmi közöd, hogy otthon a kis fénykép/videó archívumában rólad mennyi képe van valakinek. Ja és persze nem árt, ha tudod bizonyítani, hogy erre megkérted. Szóval srácok semmi törvényellenes nincs abban, amit csináltok, bár ez a netes publikálás már kérdéses...
Ennek ellenére a srácoknak adok igazat, mert azt ugye mindenki belátja, hogy az öreglányok az után váltak fõtémává, miután elkezdtek pattogni. Hogy miért? Unatkoznak, ti is unatkoztok. A többit meg fogja mindenki nyugodtan a társadalomra. Ennyi. Ezt a topicot meg frissítsétek fel nyugodtan újabb kisvideókkal. <#beka3>#beka3>
mint a felhozott példa is bizonyítja, ez a nyugdíjas a mások baszogatásában leli örömét.
2.Amíg törvény adta jogom, hogy közterületen hangrögzítsek/videózzak/fényképezzek, addig ne jöjjön oda hozzám senki, hogy fenyegessen. Hívja ki a rendõrséget, megvárom, a rendõr nem fog kijönni, vagy ha kijön, ideges lesz, hogy a panaszos hiába fogyasztotta a napi kilométerét, és valószínû nem engem fog letolni téves risztásért. Elképzelhetõ, hogy nem fogom leállítani a kamerát.
Aspyrin, én is tisztelem azokat az embereket, akik kivívták a tiszteletemet, de ha én le akarok fotózni egy virágot, és a háttérben egy lomtalanítási kupacban egy nõ turkál, akkor hol vagyok tiszteletlen? Gally nem érdekel hogy õ mit csinál. Ha õ úgy veszi észre, hogy jaj, bekerül a képbe, és sértem a személyiségi jogait(nemtudom mivel), és ki akarja venni a kamerát a kezembõl, akkor kb annyira tisztelem mind egy zsák kalapácsot. Gyengébbek kedvéért a szabad ország azt jelenti, hogy bármit meg csinálhatsz, ami más szabadságát nem korlátozza.
3.Ha én öreg vagyok, és 200 év kétkezi munka után rászorulok, hogy kivadásszak a a lomtalanításból 1 nyakkendõt, és észreveszem, hogy lefényképez/videóra vesz pár srác, akkor ha szégyellem amit csinálok, akkor odébbállok.
4.Lehet, hogy én látom rosszul a helyzetet, de a legények épp egy házi baromkodást akartak levideózni, majd a nénik lerohanták õket, és õk nem kapcsolták ki a a videót. A fiúk defenzíven beszéltek, tehát nem szólták le a néniket, sõt õk nyugtatgatták, nem?
5.A nagymamamám 81 éves, hála Istennek nem szorul rá hogy lomtalanításkor belenézzek a kacatok közé, de ha neadjisten mégis kivett volna belõle egy kidobott könyvet, és tegyük fel észreveszi, hogy a pár tizenéves legény a kamerájukat próbálgatva rögzítik, ahogy lehajolt a könyvért, nem rohanta volna le õket, ha kénylemetlenül érzi magát, akkor továbbmegy, ha jó kedve van, még köszön is a legényeknek.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
pont tegnap beszéltem Ben C-vel hogy a média meg nemtomkik bemagyarázták az idõseknek hogy nekik mindent szabad.. szánalom
sazl : c
De gondoljatok csak bele!
Most viccen kivül,nem az hogy leütötted volna öket!
De ha vkit,az ilyen kölkök felveszik videóra,és másnak látod,hogy rolad pletykál az egész sg,akkor mit szolnál hozzá?
Kb igy éreznek az öreglányok is!
De annyira nem hiszem,hogy látnának minket,mer hogyha nem tudja,hogy kamerába nincs negativ,akkor még azt se tudja hogy mi az az Internet Explorer! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amugymegha,az öreglányok helyett az én infótanárom lett volna ott,akkor azt láttuk volna,hogy közeledik a tanárom,és egyszer csak megszünik a kép!
Azt nem birja a tanárom,ha beszélünk vele eggyüt,már:"Kisfiam,fogd be a pofád,vagy betöröm a szádat!"
Amugyse vagyunk vmi jo osztály!
nagyon erõltetitek...
Nehéz környezetbarát módon lomtalanítani 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Amelyik idõs ennyire hagyja magát, az meg is érdemli 😄DD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]