• dartonita
    Questek szerintem nagyon jok,leszamitva talan egy-kettot.Foleg mert sokat tobbfelekeppen is megoldhatsz(valasztva picit a jo es gonosz oldal kozul).A masik pedig hogy kifejezetten udito a fejlodesi rendszer az obli 'powertrain'-je utan /allj be egy sarokba,pockold ki az ugralast vagy lopakodast,hogy minel tobb pontot ossz el szintlepeskor...lál/.
    Shaba23 #906:igen,idovel valasztanod kell a ket oldal kozul.Javaslom hogy excavation-be csak akkor menj ha mar eldontotted melyiket tamogatod.

Skillt csak akkor tudsz fejleszteni,ha mar egyszer valakitol megtanultad-kiveve azokat amiket kezdesnel megkapsz.

Ket kerdes : Gorelin-be hogy tudok bejutni,mert hiaba nyomtam fel a bizalmat a Kharga-klannal,brotherhood-al,es kb szinte mindenkivel,a ficko mindig azt pofazza hogy ismeretlen vagyok es huzzak onnan(mehetne spoiler tag-be,vagy pm-ben,thx)
    Ha pedig esetleg valaki le tudja szedni azt a zenet ami a sivatagban szol,azert nagyon halas lennek.Az a resz tetszett a legjobban,orom volt minden perce :)