Saját tapasztalataimat írtam le, nem azt hogy MrAndree szerint lassabb. Nálam G3 tök jól megy medium beállításokon, TW-t meg majdnem low-on kell játszanom. Ez egy ember tapasztalata. Ha hivatalos info kell neki, megnézi a hivatalos oldalát a játéknak. Ha több személyes infó kell neki, visszaolvas és összegez.
Bugok terén, igaz quest buggal még nem találkoztam, de ugyanúgy belegázolok a hegyekbe, eltűnik alólam a textúra, stb. De nevezhetjük bugnak azt is hogy nyócmilliárdos cuccokat kotyvaszthatunk szinte a semmiből, vagy ha megtámadunk egy várat, meghalunk és utána mintha misem történt volna (levonnak egy pont reput...), stb.
OFF
Tudom, hogy ez egy fórum, de miért kell vitatkozni/belekötni mindig mindenbe feleslegesen úgy, hogy ráadásul nem is hozzád intéztem az adott hozzászólást. Vagy ha nem bírsz ellenállni, legalább valami barátságosabb stílusban tedd.
Pont nemrég olvasgattam hardwired.hu-n cikk kommenteket. Komoly esettanulmány, mindenkinek ajánlom. Ha valaki az alapján nem jön rá pár dologra annak már lőttek:) Persze lehet, hogy csak én öregszem...