Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Csoda gépek vannak itt,mert nekem egy régi 6800gt-és kártyával minden maxon akadás mentesen fut...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Johnny23
helo,

nekem is uilyen konfigom van,mint a tied (9800pro). Ténleg jol fut neked? milyen beállitásokkal nyomod?

(árnyékot ténleg nem lehet külön kikapcsolni?<#ticking>)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

A G3 egy optimalizálatlan fos, úgy szaggat low-on is hogy az nem igaz, ez a játék nem.

Az 1.2-es patch végre kijavította az ATi-s bugot.
rotator
Nem értem, ennek a játéknak sokkal kisebb a vasigénye... Bár az is igaz, hogy a G3-at egy teljesen saját, erõsen feltupírozott konfiggal nyomom, nyög is tõle a gép. 😊

jó, sikerült már, ki is írtam két dvd-re... cool 😮
Johnny23
akkor marad a Gothic 3??<#zavart2>

..bár annak is olyan vasigénye,hogy <#wilting>

Voltan
Ha a detailt leveszed a minimumra. A graf nem sokat változik, de eltûnnek az árnyékok. Egy hátránya van, hogy a növényzet bizonyos része is csak közel jelenik meg, de legalább jól fut. Ritka szar grafikai menü. Az ember ennél több opciót várna 2007-ben.

Ja, igen, elindult a játék 😄 Az alant belinkelt codec pack segített. Elsõ benyomásaim: a voice acting pokoli szar, de ez megszokott. Meg úgy valahogy az egész játéknak kicsit olyan fapados feelingje van. Mindegy, ez nem tart vissza egy kalandort! 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

NeoMaN
7900GTO-n normálisan fut, minden fullon.
Nekem nem kellett sehova serialt írnom....
Ki kell venni belõle a nyelveket, és akkor ráfér 1 lemezre.

szomorúan hallom

Istencsászár
😞 nemjó, minkor a logo bejön már lehal az egész.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LegionarR
A legjobban egy diavetítéshez hasonlít 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hello!
Érdekelne a játék,kipróbálnék végre egy jó rpg-t.Valaki aki játszik vele mesélne egy kicsit róla,hogy milyen,mihez hasonlít?
Képek alapján jól néz ki,de tudni szeretném milyen az irányítás,gépigény,hangulat,harc,milyen lehetõségek vannak,kereskedelem,stb?
Köszi

szia
próbáld azt meg,hogy a logo nál nyomkodod az esc-t,hogy átugorja a kis videót.nálam elõször így ment tovább(codec gond,hiába raktam fel a dvd-n lévõt,le kellett szednem a 11-s wmplayert.szal ha így tovább megy akkor new game,és itt is nyomkodd az esc-t hogy átugorja avideókat.
egy próbát megér.
Mr_no_NaMe
Árnyékokat hogyan lehet ebbõl kiszedni? Rájött már valaki? Én szerintem azért szaggat ennyire.
Mr_no_NaMe
Nekem ilyen nem volt asszem...de tökmind1 mert ugyan olyan szaggatós fos még :S
Mr_no_NaMe
Felraktam az 1.2õt és ugyan olyan ritkaszar mint volt. Szabadban kemény 10 fps
grebber
Ez a pirateybay-rõl származó??

Mert én lekaptam feltettem 1.2-es patchet beritam 111... és megy de viszont ha meghalok akkor a menûben minden inaktiv lesz újra bekell ütnöm hogy 111...

Next PC upgrade: 2022

Mr_no_NaMe
Istencsászár
Hát megpróbáltam mindent de bejön a logo és ott semmi... még a Two Worlds NO INTRO FIX-et nem próbáltam meg, mert gémkopyról nem lehet szedni, valaki felrakja valahova?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

áá, ja már értem, ok... leesett, hogy van egyesítés is, és nem csomagolni kell... kösz pff
háhh, perszeee, csakhogy ezt már próbáltam, és nem az eredeti fájl lesz belõle! feldarabolja pár fájlra, de ha becsomagolom õket, akkor nem lesz belõlük iso, hanem csak néhány darab fájl az iso tartalmából.
Nandusz
Miért ne lehetne? Ott a Total commanderben a fájl darabolás lehetõség. Megadod, hogy az egyes fájldarabokat mekkora méretûre kívánod, majd indulhat a darabolás.
Egyesítéskor automatikusan az eredeti fájl formátumba állítja vissza.
Csodálkozom, hogy ezt nem tudtad .

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Mr_no_NaMe
Na tegnap este "játszottam" kicsit...hát elindulni elindult (csak sokat töltött) de kemény 10-15 FPS-el ment akár full highon volt akár telljesen lowon. Tehát ezt a porblémát majd javítani fogja az 1.2?
Gépem: x800 GTO 256mb, Amd Athlon Xp 3000+, 1,5 giga ram
Ezen biztos, hogy nem csak 15 fps-t kéne produkálnia.
nem lehet vhogy isot darabolni, de úgy, hogy késõbb iso-vá is tudjam tömöríteni?
Az extra dvd-n van a német meg a francia nyelv, videók(marha jó ahogy mutatják a stúdióban kardozó emberkét meg az abból készített animációt), soundtrack ill. egy nagyon jó kis "two worlds pinball"
Igényesebben van elkészítve mint az eredeti játék 😊

grebber
Remélem lesz majd SDK vagy hamar megoldja valami ügyes team a magyarításást!

Next PC upgrade: 2022

LegionarR
Videók, artworkok asszem, meg a Soundtrack... Meg wallpaper is...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

várjuk szeretettel😊

Alwares
Egyébkét úgy tudom lesz Soundtrack CD...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A dvd2-n milyen extrák vannak?

FLeT
Ja...<#vigyor2>(én kérek elnézést!!!
azért thanx!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

és lehet vhogy 2 részre szedni az iso-t (úgy hogy késõbb egybe is lehessen rakni)? mert akkor 2 dvd-re ki tudom írni... ááá, de mindegy, nemtom mi fenét lehet ezzel kezdeni...
végülis csak 15 hsz-el lejjebb írták, h nem kell leszedni......

MÁS:

Kiszedtem a menü zenéjét, biztos másnak is megtetszett😊
KATT
Sajnos az elõadót még mindig nem tudjuk😞

FLeT
És akkor az extrát(DVD2)-t nem muszály leszedni ahhoz hogy menjen a gém?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

hejj de a kérdésemre még mostse válaszoltatok!!! mi a minimum gépigény?😊

Nekem nem indul el, kiírja hogy az exe hibárt észlel ezért leáll, pedig úgy csináltam mindent ahogy az nfoba le van írva, de atim van, ez attól van?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Alwares
A Razor elvileg angol és van benne még egy extra DVD...

FLeT
csá nép!
Melyik verzió jobb és mi a külömbség?(Razor1911, GERMAN-SiLENTGATE)

igen, de úgy se ment
Az oké azt énis láttam csak hátha vki leszedte és tud nyilatkozni.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Alwares
Próbáltad úgy hogy rendesen írod ki az image megnyításával nem pedig az imaget a DVD-re?

a razorosat, a 2 dvd-éset, de abból csak az elsõt. És neronak nem 4,4 giga, hanem 4,58, de még úgy sincs szerinte elég hely az üres dvd-men 😞 😮
wedge31
Azért röhej,hogy mindig az atisokat szivatják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

az nfo annyit ír hogy extrák
miért milyen imaget szedtél le?
Mi a rák van a 2-es dvd-n?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

azt meg tudja vki mondani, hogy hogyan tudom kisebb méretre tömöríteni az iso fájlt? csak hogy fel tudjam tenni egy 4,7 gigás dvd-re...
Johnny23
yeah<#worship>

mûködik az 1.2-es patch crack, lehet szedni! (piratebay) Csak ki kell nyomni az internet kapcsolatot, beírni a serialt, kéri, hogy aktviáld a produkciós kódot, és beírod a phone activationbe a serialt. És így menni fog tutira!... Csak, hát nekem rendesen akad a game 😞 Ha meg lehúzok mindent, borzalmasan ocsmány lesz. De úgy legalább nem akad annyira 😛 Hát, egy DVD9-et nem ér meg a játék, majd vhogy becsomagolva kiírom egy sima dvd-re
Grove4
Sziasztok,mi a game minimum gépigénye?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"