Guitar Hero
-
szdaniel94 #278 Sziasztok!
Eddig PC-n mediumon nyomtam a GH3-at, GH: Aerosmith-t billentyűzettel, de már majdnem hogy hiba nélkül megy az össszes szám. Ekkor gondoltam azt, hogy mehet a móka hard-on is, csak ekkor ütköztem nehézségekbe: ugye az F4 és az F5 között van egy nehézségeket okozó hézag. Így mostanra eljutottam odáig, hogy jöhet a gitár!
Szóval ezúton szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e valakinek eladó gitárja, esetleg az eredeti GH3 játékkal (mert akkor mltizni is lehet online, meg úgy hallottam számokat is lehet letölteni)
Tehát keresek Pc-re gitárt (jó lenne, ha szép állapotban lenne, pánttal, esetleg matricákkal) Az eredeti játék nem fontos, később is meg tudom venni, de a gitár nagyon elkélne. Xbox 360-as gitár is jöhet, de kérem előtte győződjön meg róla az esetleges eladó, hogy PC-n is jó!
(ha még lenne egy ilyen külön lehetőség, akkor Les Paul girárt szeretnék, de lényegében ez már oly mindegy)
Szóval ha van itt egy olyan felhasználó, aki megszabadulna PC-n használható Guitar Hero-s gitártjától, kérem itt írjon:
[email protected]