• BiroAndras
    "Én itt egy egészen más szemléletet képviselnék, amit Te ( sem ) ismersz, és folyamatosan a katolikus eszmerendszert kritizálod"

Mivel nem vagy hajlansó kifejteni a nézeteidet, arra hagyatkozunk, amit ismereteink alapján kikövetkeztetünk. Egyébként te hivatkoztál a Bibliára meg a tízparancsolatra.

"A másik azt mondja: én megtaláltam Istent, gyere, neked is megmutatom!
    De ezt a módszert sajnos a materialisták nem tudják elfogadni mivel szubjektív, és kijelentik, h ezért nem bizonyítható. Le kéne már tenni az előítéletekről és kicsit tudományosan megvizsgálni a kérdést, elovasni 1-2 könyvet, kérdezni róluk a megfelelő személyektől...( nem tőlem)"

Pont hogy tudományosan vizsgáljuk a kérdést, ezért mondjuk, hogy amiről kizárólag szubjektív tapasztalat van, annak a hitelessége erősen megkérdőjelezhető. És mivel többségünk olvasott már 1-2 ilyen könyvet (véletlenül, vagy kíváncsiságból), nem számítunk meglepetésre (nem mellékesen egy tudományosan művelt ember számára ezen irományok olvasása komoly lelki megterhelést jelent).

"Attól még engem érdekel, hol is tart a mai természettudomány.

Nekem nem ez jött le. Tájékozatlanságod arra utal, hogy nem igazán érdekel. Amikor meg valaki eléd rakja az eredményeket, csak belekötni tudsz.

"Te viszont teljesen lenézed az enyémet, mert általad ismeretlen helyről származik."

Mert te talán nem nézed le a tudományt?
    Többek közt az a különbség, hogy a tudomány vitathatatlan eredményeket ért el, míg a többiek gyakorlatilag semmit.

"Hogy önmagán belül? A nagy szubjektivitásban ? Bizony, az ám az igazi feltérképezetlen terület! Könnyű azt mondani, áh nincs ott semmi."

Nem mondtuk hogy nincs ott semmi. Csak azt, hogy nem szükségszerűen van kapcsolata a valósággal. Sőt, a tapaszatlat azt mutatja, hogy nagyon gyakran nincs semmi kapcsolata. Érdemes lenne egy kicsit pszichológiával foglalkoznod, akkor látnád, hogy miről beszélek.