HUmanEmber41st#472
"Be akarjuk bizonyítani, hogy a szubjektív tapasztalat az szubjektív. Minek következtében nem objektív, vagyis alkalmatlan érvelésre, és még a magad számára se vehető ténynek. A pszichológia jelentős része arról szól, hogy a szubjektív tapasztalat megbíthatatlan. És minél többet kutatják az emberi elmét, annál erősebben látszik ez. Pl. hipnózissal lehetséges tökéletesen valódinak tűnő hamis emlékeket kreálni (természetesen nem állítom, hogy veled pont ez történt volna)."
De nem magyarázgatok Neked, mert nem akarod megérteni, csak be akarod nekem bizonyítani, h szubjektív tapasztalataim nem a valóságból értek, hanem valamiféle halucináció következményei.
Szerintem elég nehéz összehaluzni azokat a könyveket, melyeket elolvastam és még mindig ott vannak a polcomon. Jó tartós halu lehet, mindig visszatér, amikor azt hiszem, h olvasom. Meg amikor azt haluzom, h olyan személlyel beszélgetek, aki többször is szerepelt utána a Magyar TVben is. Igen jó kis halu ez:) :)
Igen, a szubjektív tapasztalat az szubjektív. ( azért írtam az UFO-s példát is.)
Láttam hallottam tapasztaltam, több éven keresztül, nem hallok hangokat a fejemben, amikor "történtek velem a dolgok", ritkán voltam egyedül :) amit átéltem, többen is átélték velem együtt.
Nem prédikálok, nem akarok én senkit sem megtéríteni semmilyen hitre!
Csak a ( szubjektív megítélésem szerinti ) normálisan feltett kérdésekre igyekszem válaszolni.
És mivel " a tudomány fejlődése még nem zárult le" ezért én a világszemléletem miatt(is) erősen kételkedek abban, h a végeredményt ( mondjuk a GUT-ot )valaha is eléri. Közelít hozzá, ( mint parabola a nullához) de szerintem sose fogja elérni.
Ezért tiltakozok itt ( magamban) h úgy tekitsenek az evolúció elméletére mint teljesen kísérletileg bebizonyított tényre ( mondjuk összeraknak 1 élő egysejtűt [nem vírust !!!!] teljesen élettelen-szervetlen anyagból.)