Korábban is belegondoltam ebbe hogy a mutációk véletlenek és szerintem nem azok gondoljatok bele,vagyis csak egy része az.Az állatok a környezeti hatásokhoz alkalmazkodnak,és nem úgy hogy van egy rakás véletlen mutáció és az erősebb marad fent.A sarki állatoknak miért fehér a szőre?Pl jegesmedvének?Mert a fekete nem maradt fent?Nem hanem alkalmazkodtak a környezethez,mint rengeteg állat is.Talán van rá jobb példa is,nem volt valami meggyőző.Több fajnál megfigyelhető hogy elég ravasz megtévesztési módszert fejlesztett ki,ami teljes mértékben illik a környerzethez,ez mind nem véletlen,ahogy az a hal is amiről beszéltetek,vagy a kődobáló keselyű,nekem az jön le ezekből,hogy a mutációk nem véletlenek,nem értsetek félre nem istennek tulajdonítom ezt,hanem annak hogy valahogy pont az fejlődik ki amire szüksége van az adott környezetben,(nagyobb tüdő,éjszaka jobban látó szem,hosszabb végtagok.......),mindez nagyon hosszú idő alatt,ezért közvetlen nem volt módunk megfigyelni.Továbbá valahogy az állatok befolyásolni tudják a dns-üket,tehát megtanul egy módszert ami az életbenmaradáshoz kell,és ez bevésődik a dns-be.Nah úgy érzem nem voltam valami meggyőző ezekkel sem.
A hiányzó láncszemekről meg annyit,Pl az ember és az állat közt.Úgy tudom a csimpánz és a ma élő ember dns-e közt 2%? külömbség van.Feltételezem hogy az ősember és a csimpánz között akkor mégkevesebb.A hiányzó láncszemeket nehéz megtalálni sajnos,mert akkor még kevés ősember volt,olyan mint ha tűt keresnénk a szénakazalban mágnes nélkül,és az is lehet hogy megsemmisült,valaki kiásta és odaadta a kutyájának 200 éve....