• HUmanEmber41st
    Nekem elég lenne, ha az élő sejt élettelen alapelemeit ( C, H2, O2, N2, stb) megfelelően összevegyítve az élettelen anyagból ( gyorsítot evolúcióval akár )létrehoznának 1 ÉLŐ sejtet, amelyik szaporodik, mozog az életterében, "eszik" stb
    Kíváncsi lennék, hogyan jön létre az élet?
    Mi az a "plusz " dolog ( mármint a term. tud. szerint) ami a szerves molekulát megkülönbözteti az élőtől? Mit kell még "hozzáadni" a vegyi anyagokon kívül?
    Megint csak azt mondom, ~150 év alatt nem jöttek még rá..
    És vallási alapon megjósolom, nem is fognak.

És belátom azt, h ha itt én tiltakozok az ellen, h amiban nem taníthatják a teremtést, azzal nem érek el semmit.
    És igen, lehet a teremtéssel szembenállítani az evolúció elméletét.
    Kaotikus állapotokból mindenféle rendező elv nélkül hihetelenül bonyolult ( ám mégis makro és mikro méretekben is ) tökéletes óraműszerűen működő Univerzum jöjjön létre a véletlenek végtelen sorozatvával... nekem ez pontosan olyan valószínűtlen, mint a materialista szemléletűeknek az, h Isten teremtette a világot.

De Kukacos!
    Olvasd el a Bhagavad Gítát ( amit a magyar Krisnások adnak ki )ott olyan szépen le van írva a világ teremtése :) :) :)
    Ne csak a Biblia első pár versét idézgessék a materialisták :) :) :)
    Mondjuk úgy Isten " belevitte " az anyagba az Ő rendező elvét, és ez a rendező elv irányította aztán az atomok táncát, h kialakuljon a világegyetem és olyan legyen amilyennek látjuk. A term. tudomány a korlátozott eszközeivel csak a folyamatot tudja megfigyelni, a rendező elvről csak spekulatív úton lehet találgatni. Vagy az emberi elme segítségével kapcsolatba kerülni Istennel, és Tőle érdeklődni :) :)