HUmanEmber41st#203
Abelr!
Te ugyanolyan demagóg vagy, mint az inkvizíció..
Csak épppen a másik oldal érveit szajkózod.
Az a baj, h meg sem fordul a fejedben, létezhet személyes tapasztalat.
Igen, én is ateista voltam sokáig, de aztán " utánanéztem a dolgoknak" és rájöttem, h nem volt igazam :)
Itt nem arról van szó, h a term tudományoknak nincs igaza. Amit megfigyelnek, az úgy is van ( legtöbbször ) Akkor van gáz, mikor következtetéseket kezdenek levonni, hibás kiindulási alapokkal.
Ilyen elmélet a Darwini is.
A genetikusoknak nem sikerült továbbörökíteni 1 kis virágban ( SG cikk )hibás gént, mert a 3. generációban már nem volt fellelhető.
Darwin sokmindent megfigyelt, sokféle állatot növényt látott, és ebből következtetéseket vont le. Csak ő még nem ismerte a sejt szaporító mechanizmusát ( DNS, RNS, stb), különben nem jutott volna arra a következtetésre, h a FAJOK egy közös ősből alakulnak ki.Ismertetem csak Neked a
gyökérszakállú horgászhal (linophryne arborriferra) viselkedését.
Szal a fent említett halacska 750 m mélyen él a tengerben, ahova már semmilyen fény nem hatol le.
Zsákmányát magához csalogatja egy nyúlvány segítségével, mely a szája felett nől ki és a vége zölden foszforeszkál.
A csalit mozgatva csalja magához a kíváncsi kisebb halakat.
Kérlek fejtsd ki, hogyan alakulhatott ki ez a fajta hal Darwin szerint?
Ugyebár ennek a halnak az őse még úszva üldözte volna a zsákmányát.
Hogyan alkul ki ebből a viselkedésből egy bevárásos technika?
Miért marad meg ( mondjuk 1 mutáció során létrejött)kis kinövés a hal szája felett, ha semmi funkciója nincs? Utána meg ( megint 1 véletlen mutáció során) felszaporodnak ott a foszforeszkáló baktériumok? Mert azok az egyedek akiknél mondjuk a farkán szaporodtak fel a foszf. bacik,azokat megették más halak még a szaporodás előtt?
És akkor még meg kell magyarázni ( levezetni logikusan matematikailag bemutatva a génmódosulásokat is, hogyan változott át az üldözős magatartás az egyhelyben való lebegésre és várakozásra?
Hogyan tanulta meg használni az eszközét?
Hogyan kódolta be örökítő génjeibe ezt a halásztudását? Mivel ez a viselkedése ösztönös a halnak???