• Komolytalan
    "Egyébként már nehogy szereptévesztés legyen. Nem én vagyok a sg-ért, hanem az sg értem..."
    Hát szerintem pont ez a szereptévesztés. Ki nem sz.r le téged hogy létezel-e? Az sg biztosan. Ha úgy látogatod hogy blokkolod a bannerjeit, akkor csak élősködsz rajta, fogyasztod a szerver prociidejét, cserébe meg semmit se adsz.
    Annyiban egyetértek, hogy a reklámért kapjon is valamit az ember, tehát a termék/szolgáltatás értéke az legyen arányban a reklám mennyiségével/minőségével. Vannak jó reklámok, pl 1000Ft-os DVD: nincs extra (abszolúte nem érdekel, drágán se nézem meg), viszont az elején van X perc reklám. Bekapcsolom, mire keresek ropit, lónyálat, bevackolom magam a filmnézéshez, addigra biztosan vége és már megy a film. Visszatekerek kicsit a film elejére és kész - túléltem a reklámot. Szóval ebben az esetben a reklám frankón elkerülhető, ráadásul hasznos is, mert így lehet ócsóért legális DVDm:-).
    Van pl olyan reklám is hogy nyereményjáték. Na az is tök jó, meg sikeres, meg szeretik a népek. Akik nem szeretik azok meg nem vesznek részt rajta - tehát könnyen elkerülhető. Nem kell neki színes-szagos sávszélzabáló video, elég 1 link vagy 1 nem túl tolakodó banner és kész. Forgalomkorlátos chellon gondolom qrv.ra örülne mindenki a video reklámoknak, meg a zenélős bannereknek.
    A zenélős bannereket meg a pofázó, sávszélzabáló videokat olyan szinten utálom, hogy inkább meg se nézem az adott lapot napokig, ahol 1x látok olyat. Ugyanez a villamos megállóban zenélő b.zi T-* hírdetésekre. Szóval van olyan reklám, amit bizony tényleg blokkolni kell (akár az oldallal együtt).