• IoIa
    A TV reklámok sem különbek, mint a spam. Nézel pl. egy filmet, mert csak azért nézed azt a rohadt csatornát, mert speciel az éppen érdekel, és rövid idő múlva beleordít a füledbe minimum dupla hangerőn egy rohadt reklám. Nane!

"De ha nem lenne, akkor honnan tudnád, hogy pl. milyen fényképezőt vegyél?" - onnan, hogy az egyes gyártók oldalán megnézem a kínálatot, majd amikor kb. képben vagyok, és van valamilyen elképzelésem, akkor elmegyek egy olyan boltba, ahol ezek kaphatók (nem írok nevet), és ott ki is próbálom. Ha megfelel, akkor megveszem. Ennyi.
    Persze más fórumokon (mert én itt csak ritkán vagyok) sokszor olvasok olyan nagytudású kérdéseket, hogy pl. milyen TV-t vegyek? Nos, az ilyen emberek, akik még azt sem tudják eldönteni, hogy nekik mi lenne a megfelelő, majd a reklám megmondja. Mert megérdemlik. Az ostobák.
    Veled ellentétben én nem tartom szükségesnek a reklámokat. Sőt, szükségtelennek tartom. Persze az egyes cégek oldalait/katalógusait, stb. hasznosnak tartom én is.