• IoIa
    Akkor és ott borulsz le, amikor csak akarsz.
    Eljátszod a jóneveltet, okoskodsz, és közben ugyanúgy nem nézed a reklámokat, mint én. Csak én le mertem írni az indokaimmal együtt, te meg alázatosan mosakodsz. Hát ez a LOL!
    Egyébként én nem beszélek le senkit sem arról, hogy reklámokat nézzen, csak leírtam a véleményemet.
    Életkorodnál fogva valószínűleg fogalmad sincs arról, hogy volt olyan időszak is, amikor nem voltak reklámok. És csodák csodája a termékek akkor is elfogytak. Te viszont már beleszülettél ebbe a reklámdömpingbe és természetesnek veszed, és el is hiszed, hogy ez jó. Tipikus bamba fogyasztóvá váltál. Majd talán egyszer, ha felnősz, talán rájössz. Bár nálad ez kétséges.

Csatti: az internet kezdetben nem arról szólt, amiről te itt írsz. Az, hogy azzá tették, mint amivé mára vált - egy óriási hirdetőtáblává -, kicsit szomorú. De nehogy már utólag megmagyarázzuk, hogy ez így jó. És nehogy már el kelljen hinnem, hogy tulajdonképpen én vagyok az internetért, és nem fordítva... Persze ettől te még hidd csak nyugodtan azt, nem akarlak meggyőzni, csak leírtam a véleményemet.