Meddig lehet elmenni?
  • mrzed001
    #175
    Még egy apró pontosítás: mélyláda esetén nem csak a melletted, fölötted és alattad lévő az, akit zavarsz.
    A múltkor nem voltam itthon és mesélték, hogy 2 emelettel fentebbről jött le egy ipse a szomszédomhoz, meg a földszintről és az utcáról üvöltöztek fel neki, hogy kapcsolja már le azt a szart.
    A basszusnak bizony megvan az a jószokása, hogy ütemes rezonanciát tud kelteni a falakban. Ezért van az, hogy hiába is hungarocelezed körbe a lakásod szart se ér, mert maga a teljes födém rezonál.

    Ez persze nem neked szól, mert te kultúrált keretek között nyomatod, de a sok kisköcsög fajbunkónak ez újdonság (azért a füldugós szöveged is elég naivitásról és tapasztalatlanságról árulkodott :)) )

    Ami a másik részét illeti, már írtam hogy a feleslegesen odacsörtető szomszédokat meg be kell hívni, és megmutatni hogy milyen hangosan nyomatod (meg vissza, hogy az ő tevéje mennyire hallatszik fel). Ettől ha nem kőbunkó megnyugszik (kedvességgel még mindig többre mész mint egy szomszédháborúval -volt részem benne-)

    A petárdát pedig piszkosul büntetném (és nem csak a hangja miatt). Van aki levelesládába dobálja be, mások a tömeg közepére ...