• Tiberius B
    Ebben az a vicc, hogy a Star Trekben a Warp 10 szintén olyan, mint a fénysebesség. Meg a Warp 20, 30 ... is. De ebbe ne menjünk bele. Meg kéne értenünk még sok mindent a tudományban, és sok minden másban is. Az univerzum egy nagy rejtvény ami kb. azt kérdezi mi a neved, de senki se tudja. Ezért elkezdtük megnézni a beceneveinket, a fizikai jelenségeket. Remélem egyszer majd megfejtjük. Tök jó lesz. George Lucas: Még remek 300 000 év elé nézünk, még csak most léptünk ki a világűrbe. Nem pontosan, de ezt mondta. Ha már bekevertük az EM kölcsönhatást, megmagyarázná vki, hogy mi az oka egyáltalán annak, hogy keletkeznek közvetítőrészecskék. Nagyon érdekelne. Steven Hawking mondott egyszer egy nagyon idevágó nagyon okosat, csak most nem jut eszembe. Majd megírom, ha igen. Akartam még vmit, de azt is elfelejtettem. Na mindegy. Nem tudna vki egyszer mellékelni egy linket egy olyan oldalra, ahol MAGYARUL le vannak írva rendesen a relativitáselméletek. Nagyon megköszönném.
    Csak írjatok továbbra is ilyen okosakat, mert egyre jobban érzem magam itt. Egyre okosodom. Kösz mindenkinek, aki hozzájárult. Meg persze megbizonyosodtam, hogy vannak még parajelenség-hívők. Én arra lennék kiváncsi, mikor a tudomány elkezd a parajelenségekkel foglalkozni, és kiderül, hogy nincs is bennük semmi para.
    Elnézést, ha vkit idegesít "néha" az okoskodásom, sajnos családi vonás.