oszi1113#71
Cd itthon 4-6000 Ft, nyugaton 8-15 Euró!
Nem fogok ennyit fizetni! Legyen 1500-3000 Ft között egy CD, bár ennyiért külföldon már DVD-t kapok 3-5 óra extrával!
Sőt, itthon is kapok ennyiért DVD-t!
A mérhetetlen kapzsiság, ez itt a probléma! Nem lehet a terméket, szolgáltatást olyan áron eladni a piacon, amit nem ad meg érte a fogyasztó! Mindamellett, ha a termék nem minősége erősen kifogásolható, és ezzel szinte mindenki tisztában van, akkor nem tudom, hogyan lehet elvárni, hogy ilyen horribilis összegeket kiadjunk, kiadjak egy vacak Cd-ért.
Mindazonáltal engem nem zavar, ha "lopok" egy Cd-t, mert nekem a fizetésemért meg kell dolgoznom, napi 8-12 órát, ha belegongolok a külföldi "star"-ok milyen életszinvonalon élnek, és én hogy élek, akkor viszont egyenesen felháborít, hogy egy több millió dolláros villa lakója nekem azt mondja, ne tölts le, mert őt károsítom meg!
Menjenek el turnézni! Nagyobb bolt, mint a CD eladás, a U2, Eric Clapton, és még sorolhatnánk észveszejtő összegeket keres 1-1 turnéval!
A hazai előadóknak meg üzenem, nem érdekel az a szar amit zenének neveznek, és le akarják tuszkolni a torkomon!!!
Szívem szerint ingyenesen hozzáférhetővé tenném mindenki számára azt, amit már letöltöttem!
És az nem kevés :) !!!