• sonicXX
    #75
    Kryon: Legalább ne ezzel magyarázd. Minden pesszimista paranoid azzal jön, hogy ő realista. Fenét. Minek szépíteni?

    Amúgy egy vicces gondolatot még nem taglaltunk: mi van ha ők is félnek tőlünk?

    Szerintem egy ember-idegen találkozáshoz (miután a legesleg alapvetőbb kommunikációs akadályok elhárultak persze) két ritkaság számba menő emberi tulajdonság kell: végtelen türelem és megértés. Ilyen ember legutóbb ~2000 éve járt a Földön: őt ismerjük a Bibliából. Ha vannak is és tudnak rólunk, tudják azt is, hogy rengeteg bonyodalmat okozna a kapcsolafelvétel nagy számban.

    Gondoljunk csak bele - fikció tehát elnézést érte - mi lehet a startégiájuk:
    1-es fázis: felmérés, tanulmányozás.
    2-es fázis: folytatni az 1-es fázist, plusz "elhintés" (nem akadályozzák meg, hogy PÁRAN elmondják a találkozóik élményét).
    3-as fázis: kapcsolatfelvétel szűkebb -elit- körben.
    4-es fázis: széleskörben, miután már minden szükséges csatorna biztosított.

    Szerintem jelenleg a 2-es fázis végén járunk. Ha figyelembe vesszük a múlt UFO-gyanús feljegyzéseit a tündérekről például, vagy régi korok isteneiről, ősi rajzolatokról, szerintem az 1-es fázis nagyjából 100-200 éve átsiklott 2-es fázisba. Ez alapján viszont ők ismernek minket már az utolsó molekulánkig. Így viszont nyilvánvaló, hogy a stratégiai kivárás időszakában vagyunk most, mert nyilván tudják a felfogó képességünk határát és az indulatosságunk mértékét. Nem ostobák, nem bíznak bennünk. Ez érthető. Az ember sem bízik az emberben - hát még egy idegen faj (aki ezt látja ráadásul).