Alakul az E.T. akciócsoport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ûrbéli távolságok áthidalása nem egyszerû,feltehetõleg,ha az ehhez szükséges technológia rendelkezésre áll,akkor is egy igencsak erõforrásigényes dolog lenne>>következtetés>>ha egy civilizáció mégis hajlandó meghozni az ehhez szükséges áldozatot és hajlandóak idejönni,annak jó oka kell,hogy legyen.Ez egyáltalán nem azt jelenti,hogy támadó szándékkal jönnének,távolról sem,csak azt,hogy aki hajlandó ekkora áldozatot hozni,az nem csupán csevegni jön,hanem akar itt valamit.....
De ne féljetek! Eljön majd a nap, amikor mi rabolunk el ártatlan UFÓ-kat és minket neveznek annak. 😊 Majd röhögünk akkor azokon a csóró ûrlényeken, akiknek semmmit sem hisznek el. 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az emberi kultúra már a mostani technológiai tudásunktól is el van maradva, technológiát lehet az egyik napról a másikra ugrásszerûen fejleszteni a kultúrát viszont nem (talán nagyon kemény vallásos neveléssel de az is csak látszat lesz és nem spontán)
Éppen ezért tartom kizártnak hogy az ufók idedobnának pár fejlett technikát, ezzel csak mégnagyobbra növelnék a különbséget kultúra és tech között, sztem egy nálunk fejlettebb faj van annyira bölcs hogy ezt a hibát ne kövesse el.
Éppen ezért írtam a gyógymódos példát, egymagában csak kárt okozna viszont annyira a tudásunk elõtt van hogy kezdeni se tudnánk sok mindent vele, rögtön menne a cirkusz hogy ki "uralkodjon" rajta stb ha megkapnánk hozzá az éhezésre, háborúkra agresszióra szóló gyógymódot az már nem egy kis segítség lenne hanem barominagy, de kb annyira veszélyes mint egy csimpánz kezébe láncfûrészt adni aztán beidomítani a használatára és csak reménykedni hogy majd jóra fogja használni.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
de felõlem vitatkozhatunk olyan dolgokról, amiben egyébként egyet értünk.
Elvégre több megcsonkított marhatetemet találtak, mint ahány ember beszámolt arról, hogy elvitték az ufókok. LOL "
Biza, erõs a verseny. És még ott vannak a delfinek is...
"pl ha megkapnánk az univerzális minden-betegséget-gyógyító trutyit, mindenki elélne 90-100 évig a bolygó simán összeomlana és tömegek halnának meg éhezésben és háborúkban."
1. Nem ezen a téren segítenének elõször úgy gondolom, hanem azokon a problémkon amiket mi már nem tudunk megoldani (globális felmelegedés, biztonságos és környezetbarát energiaforrás, ezzel együtt pedig új gazdasági modell.)
2. Ha kapnánk egy ilyen "csodaszert" akkor nem gondolod, hogy kapnánk mellé valami olyat is ami megoldja az éhínséget?
3. Szvsz nem ártana némi segítség meteor elhárítás ill. vírusok ügyben, hogy a környezetszennyezõ anyagok mellõzésének lehetõségét már ne is említsem. Persze ez nehéz kérdés... ha az alienek a csápjaik nyújtják nekünk már 2. nap az eszköz kellene amivel fénysebességgel utazhatunk.
Goblin: Fejletlenek vagyunk... sõt! Ha feltételezzük, hogy az eddig észlelt idegen lények jármûvei fénysebességel vagy annál gyorsabban vagy a féreglyukak segítségével képesek valamilyen módon közlekedni, akkor hozzájuk képest az orrunkban turkáló és a saját ürülékünknek örvendõ majmok szintjén állunk.
A technikai fejletségnél egyvalami fontosabb: A fejlett gondolkodásmód, mely természetesen default magában foglalja az olyan sokunk számára ismeretlen fogalmakat, mint az empátia, az önfeláldozás képessége, a magas színtû tolerancia stb.
Majd ha ezekben gyakorlottak leszünk, akkor elmondhatjuk, hogy civilizáltak vagyunk.
Sokan a civilizáció alatt a technológiai fejlettség mértékére asszociálnak azonnal, pedig ez így önmagában kevés.
Amíg képes nyereségvágyból, sportból, hobbiból, szadizmusból ölni, kínozni a fajtánk, addig nagyon alacsony szinten vagyunk.
Poén: És mi van akkor, ha nem minket találnak érdekesnek hanem a szarvasmarhákat?
Elvégre több megcsonkított marhatetemet találtak, mint ahány ember beszámolt arról, hogy elvitték az ufókok. LOL
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TESCO gazdaságos EMBER 😄 - Tök jó. Olvastam az írásod, és nem éreztem benne bûntudatot keltõ erkölcsi prédikációt, közösségjavítást. 😊
Cat: "Sztm az emberiség történetében nem volt olyan idõszak, hogy tudnánk, egy hegy alján állunk, és minden adott a fejlõdéshez."
-Mindig volt, amikor valaki ezt gondolta 😄
Meg aki azt, hogy ez a csúcs...
Egyik sem a realitás. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
majd, egyszer, sokára
Sztm az emberiség történetében nem volt olyan idõszak, hogy tudnánk, egy hegy alján állunk, és minden adott a fejlõdéshez. Legalább 50-100 évig hagyjanak békén 😊
2. idejönnek és segítenek
Ez a két legnépszerûbb elmélet itt a topicban, szerintem ha jóval fejlettebb faj felfigyel ránk (hasonló szinten lévõ faj valszeg el se jutna hozzánk mint ahogy mi sem hozzájuk) max tanulmányozni fog minket és nem avatkozik be (még kapcsolatfelvétellel sem) hiszen hiába adsz egy gyerekre öltönyt vagy akármilyen felnõtt ruhát az attól még gyerek marad, nem fognak fejlett technikát adni nekünk amíg fel nem növünk. Azért ne felejtsük el hogy az emberi civilizáció csak pár ezer éves, nem a csúcson vagyunk hanem csak éppen nekikezdtünk a mászásnak bármilyen furcsán is hangozzon ez.
Az emberiségnek igazából nincs szüksége egy másik faj segítségére, remélem az ufók is így gondolkodnak egy hirtelen kultúr és tchnológiai ugrás nagyon bebaszna nekünk csak gondoljatok bele pl ha megkapnánk az univerzális minden-betegséget-gyógyító trutyit, mindenki elélne 90-100 évig a bolygó simán összeomlana és tömegek halnának meg éhezésben és háborúkban.
Ha a "kintiek" tényleg intelligensek és jóindulatúak akkor békénhagynak minket, nem jönnek ide hanem hagyják hogy majd mi találjuk meg õket ha már felkészültünk rá.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
2-es fázis: folytatni az 1-es fázist, plusz "elhintés" (nem akadályozzák meg, hogy PÁRAN elmondják a találkozóik élményét).
3-as fázis: kapcsolatfelvétel szûkebb -elit- körben.
4-es fázis: széleskörben, miután már minden szükséges csatorna biztosított."
Szerintem a kapcsolatfelvétel tipikusan nem olyan emberekkel történne, akiket általában "elrabolnak". És pláne nem így. Inkább kormányokkal vennék fel a kapcsolatot. Vagy ha azokban nem bíznak, akkor elõször néhány intelligens, mûvelt emberrel, akik a legkönnyebben elfogadják õket, és képesek segíteni nekik.
Megnyugtatlak, köze nincs a valósághoz. Max annyi, hogy létezik FBI, és vannak titkos aktáik.
Nem a jel megfejtése az elsõ. Elõször észlelni kell, aztán eldönteni, hogy mesterséges, vagy természetes, és csak ezután jöhet a megfejtés.
Az elsõ két lépés pedig megy digitális jelekkel is. A megfejtésre meg mindenképpen csak akkor van esély, ha szándéskosan úgy állították össze az üzenetet.
szeretettel:
Epikurosz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Arról már nem is beszélve, hogy most is jó pár ezer ember él a Földön aki képes lenne tolerálni akár egy 2 méteres nyáladzó szöcskét is, ha az barátságosan közeledne.
Egyébként a beszámolókban nem szöcskékrõl van szó, hanem humanoid lényekrõl. De tegyük fel, hogy 3000 emberbõl csak 1 vagy 2 nem hazudik és tényleg látta õket - és humanoidnak írta le - akkor máris nincs mitõl tartanunk annyira, elvégre ez a fehéres bõr, nagy fej, vékony hosszú újjak, kis méret, nagy fekete szemek <#alien2>#alien2>, már egy ideje benne vannak a köztudatban.
A stratégia amit leírtál -és ha esetleg tényleg nem fikció - akkor valóban így lehet.
Engem egy kérdés foglalkoztat de nagyon!
MI lesz akkor amikor 2035 körül az a bizonyos aszteroida jó eséllyel belénk vágódik. Ha nem találunk megoldást - vagy ha találunk de nem jön be -, akkor vajon beavatkoznak? Azt hiszem ha elõbb nem is, de akkor biztosan kell valaminek történnie.
HA tényleg figyelik bolygónkat -és intelligens lények (továbbá nem tudjuk megoldani a helyzetet), akkor úgy gondolom nem engedhetik meg, hogy ilyen mértékû katasztrófa történjen.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szeretettel:
Szalma
Szerintem van EMBERI CIVILIZÁCIÓ és abban vannak ilyen-olyan KULTÚRÁK, amik felbukkannak, majd idejük lejártával eltûnnek. Vegyük például a nyugati-keresztény kultúrát...)
Szeretettel:
Szalma
Amúgy egy vicces gondolatot még nem taglaltunk: mi van ha õk is félnek tõlünk?
Szerintem egy ember-idegen találkozáshoz (miután a legesleg alapvetõbb kommunikációs akadályok elhárultak persze) két ritkaság számba menõ emberi tulajdonság kell: végtelen türelem és megértés. Ilyen ember legutóbb ~2000 éve járt a Földön: õt ismerjük a Bibliából. Ha vannak is és tudnak rólunk, tudják azt is, hogy rengeteg bonyodalmat okozna a kapcsolafelvétel nagy számban.
Gondoljunk csak bele - fikció tehát elnézést érte - mi lehet a startégiájuk:
1-es fázis: felmérés, tanulmányozás.
2-es fázis: folytatni az 1-es fázist, plusz "elhintés" (nem akadályozzák meg, hogy PÁRAN elmondják a találkozóik élményét).
3-as fázis: kapcsolatfelvétel szûkebb -elit- körben.
4-es fázis: széleskörben, miután már minden szükséges csatorna biztosított.
Szerintem jelenleg a 2-es fázis végén járunk. Ha figyelembe vesszük a múlt UFO-gyanús feljegyzéseit a tündérekrõl például, vagy régi korok isteneirõl, õsi rajzolatokról, szerintem az 1-es fázis nagyjából 100-200 éve átsiklott 2-es fázisba. Ez alapján viszont õk ismernek minket már az utolsó molekulánkig. Így viszont nyilvánvaló, hogy a stratégiai kivárás idõszakában vagyunk most, mert nyilván tudják a felfogó képességünk határát és az indulatosságunk mértékét. Nem ostobák, nem bíznak bennünk. Ez érthetõ. Az ember sem bízik az emberben - hát még egy idegen faj (aki ezt látja ráadásul).
Kara kánként folytatom tanításom.
Stanislaw Lem életmûvének egy jó része olyan történetekbõl áll, ahol az emberek/emberiség képtelen megérteni egy másik (idegen) fajt a következõ két okból:
1. Az emeberek még egymást is csak korlátozottan értik, mert még a közösen használt fogalmaik alatt is mindenki mást ért. (Pl. szeretet, Isten, stb.)
Na most egy teljesen idegen kúltúrával igen neház eszmét és infót cserélni, ha még alap fogalmi szinten sincsenek közös(en érthetõ) fogalmaik ugyanazon dolgokról.
2. Az emberek, és itt az egyedekre kell gondolni vagy kis csoportokra, ha akarják ha nem mindenre ráerõltetik és belemagyarázzák a világról, a valóságról és a magukról alkotott, általában hamis képet. Azaz a kúltúrális, vallási neveltetésük, és egyéni agybajuk alapján. Ez annyira súlyos ám, hogy a tudományokra is rányomta a bélyegét, lásd Newton vagy a kvantumfizika különbözõ ágainak kialakulását.
Ilyesmikkel foglalkozik pl. a "Solaris" vagy ott van az isszonyú nehezen olvashatú "Az Úr hangja"
Elõször majd találnak egy üzit:
Halihó földlakók, éppen felétek utazunk 😊 😊
Aztán egyszercsak itt lesznek...nemsokára sztem 1-2 év múlva. Majd ha Irakban megnyitják az elsõ mekit ( McDonaldsot).
A gyermekkor végét én is olvastam..lolok voltak benne az "ördögök " 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ehem, valami linket, könyv vagy publikáció címét hozzámvághatnát privátban vagy akár itt is 😊
Na igen az idõgépes könyv marha jó volt.
Egyáltalán mi a fõ szakterülete, mert én már láttam tõle matematika, kozmólógia, kvantumfizikai, biológiai könyveket ... és rengeteg más könyvben állandóan felbukkan a neve.
Miért?
A földi rádiozás még az emberiség idõben való létezéséhez képest is nagyon rövid ideig tart(ott). 100 év... Mi az? Most itt a digitális távközlés. Ez a távoli megfigyelõnek - a dekodoláshoz szükséges kulcs hiányában- csak értelmetlen ismétlõdésmentes ZAJ-nak tûnik.
Ha még továbbugrunk vagy 100-150 évet akkor személy szerint biztos vagyok benne, hogy új kvantumfizikai ötletek megvalósításával megy majd a távközlés, gyakorlatilag átlépve a fénysebességet.
Ez akkor összesen 250 év.
Mi most úgye idegen civilizációkat keresünk. Hiába van a galaxisunkban esetlegesen több százezer inteligens "E.T", de annak az esélye, hogy pont az analog rádiózás fejlödési fázisban vannak, nos az igen csekély.
Ha esetleg el is kapunk egy ilyen jelet, (amire szerintem az elõbb említett oknál fogva gyakorlatilag zero az esély) hiába válaszolunk rá, hiszen mire a válasz odaér, már õk is beleugrottak a digitális, vagy valamilyen más adattovábbitásba. (és ez csak 30-40 fényév távolság)
Én, hiszem, hogy idegenek vannak, és azt is hiszem, hogy néhány faj megfigyel minket.
Pont úgy mi a hangyákat...
De had hívjam fel a figyelmedet az olyan civilizációkra, mint az olmékok, az angkori kultúra vagy csak a vikingek északamerikai települései. Ezek mind már azelött kipusztultak, hogy a terjeszkedõ modern nyugati államok megjelentek volna.
De mi sem vagyunk kultúrálisan azonosak az õs szkíta-szittya magyarokkal, pedig fennen hangoztatjuk a magyar identitásunk folytonosságát! Elég ciki lenne ugye a XXI. szdban jurtában lakni, meg lóval közlekedni.
Szal csak azt akarom mondani, hogy természetesen én sem értek egyet a nagy népirtásokkal, de egyrészt a népek általában maguktól is folyamatosan átalakulnak, másrészt nem csak folyamatos gyors fejlõdés létezik (lásd európa utóbbi 500 évét) hanem évszázadokig/évezredekig tartó stagnálás, vagy természeti okokra visszavezethetõ kipusztulás is.
Szal a helyzet elég bonyolult és hogy egy közösség életébe való beavatkozás, vagy be nem avatkozás a jobb azt sajna még nem vagyunk elég fejlettek hogy eltudjuk dönteni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
hogy tök mindegy menyit beszélnek róla vagy mit csinálnak
semmi sem változik és pár 100 évig ez így fog maradni <#szomoru1>#szomoru1>
Jó példa ez arra, hogy mi történik majd velünk is... nyomhatja itt nekem bárki azt, hogy mennyire civilizáltak vagyunk, mert tele hassal könnyû.
Majd ha nem lesz elég élelem - mert olyan tömegek fognak élni kicsiny és törékeny bolygónkon - és teszem azt a családod vagy éhenhal vagy törvénytisztelõ maradsz, nagyon kevés ember lesz aki az éhhalálra szavaz.
Ha már most az olajért ártatlanok (is) halnak meg akkor mi lesz ha az ételért megy a harc.
Ha megérem (nem hinném) asszem az lesz az a nap amikor felköltözök az Andokba krumplit termeszteni.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Egyébként a dél amerikai indiánokra is ez vonatkozik annyi kitétellel hogy az nem kifogás hogy a birodalom amugy is összeomlott volna.Mert ha ezt valaki igy gondolja akkor idejöhettek volna az idegenek is és szépen kiirthatták volna a rómaiakat vagy a görögöket mondván hogy pár száz év mulva ugyis összeomlik a birodalom minek várni annyit...
Szval ne irjál hülyeségeket az indiánokról plz.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Tehát a társadalmak is állandóan változnak, és vajon mit szólnánk, ha egy idegen nép miután ránktalálna, szépen konzerválná a jelenlegi viszonyokat néhány ezer évre, hogy tanulmányozhassanak minket és hogy kiba jót tegyenek velünk. Szerintem ez is egy nagy kitolás lenne.
(Érdekes, hogy miközben a társadalomban egyre erõsebb az UFOtudatossság, ennek ellenére az ûrkutatásunk évtizedek óta egyhelyben topog, egyre inkább magába fordul a társadalom, mintha csak direkt lenne!)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Félnek tölünk<#alien2>#alien2>
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem hoax a cikk? Pont az ausztrálok? De hát ott verik a más bõrszínûeket. Mit csinálnának ezek a délszaki parasztok egy ufóval?? 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.