• nakato
    #70
    Bandew!
    Jól láttad, valóban Howard Shore vezényelte a zenekart. Sajna az "ügy"-ről én sem tudok többet mint te, de gondolom, előbb-utóbb megtudjuk. Ha máskor nem, majd a DVD kiadásból.

    Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor megnéztem anno a Gyűrűk Ura első részét moziban, nem igazán tetszett. Jó volt, de nem érintett meg. Majd kijött a bővített változat DVD-n, s ekkor nyűgözött le igazán a film. S ehhez a hatáshoz hozzájárult a 2 lemeznyi extra, amit szinte kötelező megnézni annak, aki egy csöppet is szereti a filmet. Ha másért nem is, legalább meglátja, hogy menniy energiát, időt és tehetséget áldoztak a filmek elkészítésére. Ha már a filmet valaki rossznak tartja, legalább ezeket értékelhetné.

    Schrank!
    A Torrente első részét láttam, de annyira "kínos" film volt, hogy alig bírtam megnézni.
    A Terminátor sorozatot szeretem. Főleg a 2. részét. A 3.-at igazából nem is tartom a sorozat részének, mert annyira elszúrták, hogy már szinte fáj. És eszméletlenül hiányzik belőle a Terminátor zenéje!
    A Black Hawk Dawn jó film, főleg ha ismered az eredeti történetet.
    A Mars mentőakció ha jól emlékszem a Gary Sinise-féle Mars-film. Az nekem is tetszett, főleg mert volt benn azért rendesen tudományos szemlélet. Viszont a másik Mars film, a Val Kilmer-Carrie Ann Moss-féle gyenge volt.
    A Saw-filmekről nem tudok véleményt mondani, nem láttam. Vajon miért nem? ;)
    A Hannibál-sorozat nagyszerű volt, meg is van mindhárom rész DVD-n.

    Azt írod:
    "te miről beszélsz ez az összes film egy kaptafára készül a sok gagyi trükkjével csak más helyszínen más szereplőkkel
    elkezdtem én nézni ezen filmek mindegyikéből egy epizódot de negyedórás hiábavaló várakozás után mentek a lomtárba "
    Nem érzel valamifajta ellentmondást? Azt mondod, hogy ezek sz@r filmek, de hiszen nem is láttad őket! Legalábbis negyedóra alatt nem hiszem.