King Kong - Peter Jackson új filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az effektek elsõ osztályúak, úgyhogy az ellen semmi kifogásom de az hogy a t-rex ilyen idióta hogy a szájába van egy sokkal nagyobb zsákmány de azért kell neki az a kis szelet hús is, de ha ez nem lenne akkor nem lenne annyi jó effekt a filmben.
rettenetesen nagy hülyeség.
idõ kell hogy tovább is bírjam nézni...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Pl. én úgy veszem észre hogy van egy csomó logikátlan dolog amit elsiettek. Nem értem miért nem találnak ki egy látványos jelenetet úgy hogy az hihetõ legyen, ha már a nagy technikát belefektetik.
Pl: A nõvényevõ dínókat megriasztják a húsevõk. Na ez szerintem elképzelhetõ és mindennapos. De mi jön utána! Akkora pusztítás (nyilván kell a látvány miatt) hogy majdnem minden rombadõl, omlanak a sziklák... és egy tucat dínó pusztul el.
--> nem nagy észlénynek kell lenni ahhoz hogy rájöjjünk ennek így semmi "valóság" szaga.
Másik:
Amikor a szõkét kergeti a gyík. A T-Rex bácsi elkezdi megkajálni az egyiket így egy pillanatra fellélegezhet a szöszi. Na de mi történik ezután? Hát az okos T-rex szájában a kb. 500 kiló hússal meglátja a szõke úgy 55 kilós macát és rögtön üldözni kezdi! Minek ? Kell a desszert ?
És még számtalan ilyennel találkoztam eddig... na de nem is ez a lényeg, nem vagyok én dínó szakértõ.. Ettõl még lehet jó a film összességében.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Remélem, hogy a következõ filmje is egy fantasy vagy sci-fi lesz. Biztos vagyok benne, hogy ha Lucas PJ-re bízta volna a prequelek rendezését (ahogy anno a Birodalmat... és a Jedit is kiadta a kezébõl), jobb filmek sikeredtek volna ki belõle.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Jancsó filmeket kár felhozni egyébként mégcsap példának is, mert azok még a mûfajukban (már ha van ilyen) sem jók, sõt, egyszerüen szarok. (leszámítva az elsõ jancsófilmeket).
Schranknak a felháborodását nem nagyon értem... miért kell pont egy ilyen filmben keresni a hibákat. Mese mese mese, ezt tudjuk mindannyian ahányan beülünk. Nem kell a moziba magaddal cipelni a biosztankönyvedet, csak beleõrülsz a sok képtelenségbe. 8 méteres majom, jjjjuuujjj, ilyen sincs benne, nem is igaz bla bla bla.. /van ennek értelme... ??? Nem kell kérdezni, jó a film és kész. Másrészt, pont ezzel a filmmel kapcsolatban hepciáskodni, gagyizni, és bizonygatni hogy vannak jobb filmek... már magában is gagyi.
Jól láttad, valóban Howard Shore vezényelte a zenekart. Sajna az "ügy"-rõl én sem tudok többet mint te, de gondolom, elõbb-utóbb megtudjuk. Ha máskor nem, majd a DVD kiadásból.
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor megnéztem anno a Gyûrûk Ura elsõ részét moziban, nem igazán tetszett. Jó volt, de nem érintett meg. Majd kijött a bõvített változat DVD-n, s ekkor nyûgözött le igazán a film. S ehhez a hatáshoz hozzájárult a 2 lemeznyi extra, amit szinte kötelezõ megnézni annak, aki egy csöppet is szereti a filmet. Ha másért nem is, legalább meglátja, hogy menniy energiát, idõt és tehetséget áldoztak a filmek elkészítésére. Ha már a filmet valaki rossznak tartja, legalább ezeket értékelhetné.
Schrank!
A Torrente elsõ részét láttam, de annyira "kínos" film volt, hogy alig bírtam megnézni.
A Terminátor sorozatot szeretem. Fõleg a 2. részét. A 3.-at igazából nem is tartom a sorozat részének, mert annyira elszúrták, hogy már szinte fáj. És eszméletlenül hiányzik belõle a Terminátor zenéje!
A Black Hawk Dawn jó film, fõleg ha ismered az eredeti történetet.
A Mars mentõakció ha jól emlékszem a Gary Sinise-féle Mars-film. Az nekem is tetszett, fõleg mert volt benn azért rendesen tudományos szemlélet. Viszont a másik Mars film, a Val Kilmer-Carrie Ann Moss-féle gyenge volt.
A Saw-filmekrõl nem tudok véleményt mondani, nem láttam. Vajon miért nem? ;)
A Hannibál-sorozat nagyszerû volt, meg is van mindhárom rész DVD-n.
Azt írod:
"te mirõl beszélsz ez az összes film egy kaptafára készül a sok gagyi trükkjével csak más helyszínen más szereplõkkel
elkezdtem én nézni ezen filmek mindegyikébõl egy epizódot de negyedórás hiábavaló várakozás után mentek a lomtárba "
Nem érzel valamifajta ellentmondást? Azt mondod, hogy ezek sz@r filmek, de hiszen nem is láttad õket! Legalábbis negyedóra alatt nem hiszem.
A film teljesen korrekt volt, sajnálom azokat akik nem nyitottak egyes dolgokra, nekik kevés tapasztalatuk van (ez egyszerû matek).
Amúgy nagyon érdekelne mi volt ez a Howard Shore-os ügy. Tud valaki valamit róla? Csak mert én úgy láttam, mintha játszott is volna benne, a végén õ irányította a zenekart, amikor bemutatták a majmot. Kiváncsi vok miért rúgták ki. Amúgy a kritika nagyon jó, zeneileg is tökéletesen egyetértek.
Azért azt lásd be, hogy te sem ragaszkodsz annyira a valósághoz, legalábbis a filmlistád alapján.
What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
te beszélsz trendirõl és elítéled, amikor ebbõl a beírásból látszik, hogy épp te vagy az, aki a divatfilmeket mind megnézi... attól már nem leszel nagyfiú, hogy azután nyomsz rájuk egy stopot.
csak ítélj egyenlõ mértékkel, ennyi a kérés. az álatalad felsorolt filmek között mik is vannak? egy ridley scott film, a legdivatosabb spanyol folytatásos, egy ridley scott film, a bárányok hallgatnak ikszedik része, 2004 legdivatosabb horrorthrillere (ami ugyan szenzációs, de egy eredeti gondolat sincs ugye benne) és a végén még ott egy ridley scott film.
hogy egy másik divatos horrorból, a scream 2-ból vett idézettel válaszoljak: "You've gota hard-on for Scott."
nem fordult meg a fejedben, mert 20 évvel fiatalabb voltál. hidd el, egy negyedikes osztály halálra röhögné magát a halálosztó címû filmen.
mit keres ott dinoszaurusz hiszen kipusztultak
most döntsd el, hogy lol vagy vagy nem. számonkéred a dinók kipusztulását, de a logikátlan idõutazással semmi gondod?
elkezdtem én nézni ezen filmek mindegyikébõl egy epizódot de negyedórás hiábavaló várakozás után mentek a lomtárba és az elmesélésekbõl azt vonom le hogy a KK elsõ egy órája "gyûrûk ura" fílingben zajlik én nem bírok ki egy órát nézve a nagy semmit aztán az unásig látott szerelmi viszonyok a fõhõsök közt végén meg a majom siratás stb. sablon
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
díjnyertes a szememben <#worship>#worship>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Úgy vélem, hogy valahogy divat lett szidni PJ-t és a filmjeit, bár nem tudom, hogy a fanyalgóknak milyen filmek tetszenek. Bevallom, nekem pl. a Jancsó-filmek nem tetszenek, de nem mondom azt, hogy szar rendezõ, vagy hogy szar filmjei vannak. Nekem nem tetszenek és kész, de rajtam kívül sok-sok ezer ember van, akinek viszont igen.
Schrankot meg sajnálom. Nagyon realista életfelfogásod lehet, ha nem szereted az általad leszólt filmeket. Miért nem szereted a meséket? És miért nem hagyod, hogy mások szeressék? És különben is, te milyen filmekete szeretsz? Írj egy párat és lehet, hogy találunk közös kedvenceket.
Kora reggel
Úgy látszik, Peter Jackson már csak ilyen. :D
Nagyon látványos, a rendezés hû az eredeti verzióhoz, persze a megfelelõ látványvilággal feltuningolva.
Nagyon jó kikapcsolódás.
Nyilván nem lesz akkora klasszikus, mint a LOTR vagy a SW, de egyszer-kétszer elõ lehet majd venni, és ha nincs jobb vagy esetleg más program, akkor megnézni.
De ha már fantáziafilmekrõl van, akkor pl. a Narnia krónikáit se nézze meg senki, aki nem néz LOTR-t, SW-t, HP-t, KK-t és még sorolhatnám, mert az is fantáziafilm. Sõt, az eredeti (1988) verzió nagyon jó volt a stílusában.
Simon szólt... :)
Tény hogy valószínüleg nem fogok ezért pénzt kiadni, de kétlem, hogy bárkit le kéne oltani azért mert õ igen. Fõleg nem azzal az indokkal hogy ekkora majom nincs...
Trendi kérdés már érdekesebb, bár én nem hiszem hogy büszke lennék rá hogy a vacsi új King Kongot a moziban láttam...
Amúgy majmolás ügyileg (hopp micsoda párhuzam) igazad van, de a mozi nem annyira jó példa szerintem. Nem lesz attól senki egyéniség hogy HP-t, LOTR-t v King Kongot néz.
Uf, szóltam!
lenézhetsz mindenkit, mert azt hiszed, hogy távirányításúak, de azt nem veszed észre, hogy te vagy távirányítású (vö. zombi). míg x vagy y azért nézi meg mondjuk a king kongot, mert érdekli, addig te azért nem nézed meg, mert másokat érdekel. vagyis, míg x és y maga dönt, hogy érdekli õt a film, addig arról, hogy te megnézed vagy sem MÁS dönt.
A Gyûrûk Ura, Harry Potter, Star Wars, stb. meg azért tetszik sok felnõttnek, nem csak gyereknek, meg fiatalnak, mert örülnek, hogy a sok meló után leülhetnek egy kicsit kikapcsolódni, és nem a valóságra gondolni.
Erre ezek a filmek nagyon is tökéletesek. Szerintem a King Kong is ilyen lesz.
Ez az én véleményem, van akinek tetszik, van, akinek nem.
Kösz
Jó mulatást a filmhez mindenkinek, aki rászánja magát.
A GYuruk Urat biztosan veri:DD
<#banplz>#banplz>
Csak azért mert lehúzni divat.
Olvastam egy könyvet és az volt a "tag line" hogy ahhoz hogy egyetérts nem kell bátorság,de mindenki bátor akar lenni és ezért mindenki ellenkezik.Elég régen olvastam így könnyen lehet pontatlan az idézet,de a lényeg az stimmol.
Gyerekek.PJ nem hittéríteni akar hanem szórakoztatni.Kinek mi kell.Olyan mintha a beállnál egy csokiboltba és szapulnád,hogy mi ez egy hortobágyi húsos palacsintához képest.Nudli.De talán csokinak tökéletes...
Én ezt a filmet már az elsõ teaser óta várom, és az tény hogy egy látványfilm lesz. nem tudom a drámai részt mennyire erõltetik. én tuti nem fogok csalódni. PJ meg sztem hypolhat nyugodtan, megteheti.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
azt nem tudom hogy ha már csinálnak remake-et akkor miért nem csinálják reálisra mert lehet hogy a '30-as években még hittek a mesékben de könyörgöm a XXl-dik sz-ban élünk ... bár ha ezt a sok szart megnézik felnõtt emberek :HP,LOTR,SW akkor ebbõl azt lehet levonni hogy nekik mindegy csak legyen teli a film olyan mesevilág képekkel amiktõl a természettudománytól teljesen hiányos agyacskájuk önfeledt mámorba esik
A GY.U. jó volt mert még nem láttuk, de hogy ez minek...
Az Artisjus szponzorálhatna a filmrendezõknek pár könyvtári belépõt.
Korongvilág, Szilmarilok, kelta, görög. más mitológia, Roger Zelazny - annyi érdekes sztri van a világon.
Szánalmasak.