egy kérdésem lenne: most pár hét játékot kihagytam, talán egy hónapot is, visszatértem erre meglepődve látom h ennyi idő alatt 15000-ről 50000-re csúsztam a toplistán. ezután fény is derül a dolog miértjére: abszolút irreális pontokat osztottak minden szerveren újonnan. egy 30 fős láma szerveren a 25. kap 50 pontot, annyit, amennyit korábban egy 40 fős pro szerveren kapott a legjobb esetben az első. nevetséges időkkel szereztem újonnan 100-200 pontokat, amikért egy hónapja órákon át küzdöttem. meg is kérdeztem egy magyar szerveren (dTb | Mini maps), hogy ez mióta van és miért lett így szétb@szva a régen jól működő pontrendszer erre egyből nekem ugrott több láma, hogy biztos csak a TMN-et ismerem ez pedog már a forever, azért más a pontosztás, amikor hónapok óta játszok ezzel a játékkal és minden elődével ráadásul az egyik fasz azt állította, hogy 5 éve játszik már ezzel a játékkal. ugyanez a f@szláma miután továbbra is sokkolt a hülyeségeivel és nem volt képes választ adni a kérdésemre, kibannolt. gondoltam vki itt választ tud adni: mióta cseszték el a pontosztó rendszert és mi szükség volt erre?