2614
-
#2294 Nem igazán a játék témájához tartozik de azért megkérdezem hátha. A trackmania model fájljaiból (.gbx) lehet valahogy 3ds-t exportálni? Vagy bármilyen fájl jó amit a 3dsmax, a deep exploration vagy a zmodeler1-2 tud olvasni. Konvertálnék egy-két autót a wr2be a tmu(n)f-ből. -
#2293 Én is most tértem vissza kicsit több mint 1hónap után és ugyanezt tünt fel.Sajna választ nem tudok adni,de 1hónapja a TMNF (és a TMUF) pontrentszere még nem ilyen volt.Ma volt,hogy kaptam 225pontot is csak néztem :D (27en voltak a szerveren és második voltam) -
#2292 egy kérdésem lenne: most pár hét játékot kihagytam, talán egy hónapot is, visszatértem erre meglepődve látom h ennyi idő alatt 15000-ről 50000-re csúsztam a toplistán. ezután fény is derül a dolog miértjére: abszolút irreális pontokat osztottak minden szerveren újonnan. egy 30 fős láma szerveren a 25. kap 50 pontot, annyit, amennyit korábban egy 40 fős pro szerveren kapott a legjobb esetben az első. nevetséges időkkel szereztem újonnan 100-200 pontokat, amikért egy hónapja órákon át küzdöttem. meg is kérdeztem egy magyar szerveren (dTb | Mini maps), hogy ez mióta van és miért lett így szétb@szva a régen jól működő pontrendszer erre egyből nekem ugrott több láma, hogy biztos csak a TMN-et ismerem ez pedog már a forever, azért más a pontosztás, amikor hónapok óta játszok ezzel a játékkal és minden elődével ráadásul az egyik fasz azt állította, hogy 5 éve játszik már ezzel a játékkal. ugyanez a f@szláma miután továbbra is sokkolt a hülyeségeivel és nem volt képes választ adni a kérdésemre, kibannolt. gondoltam vki itt választ tud adni: mióta cseszték el a pontosztó rendszert és mi szükség volt erre? -
#2291 Akkor bocs:) Igen, saját autót csak United accounttal lehet "megmutatni" a többieknek. Te is betehetsz magadnak, de azt Nations-ben csak Te fogod látni. -
#2290 Hm, kicsit félreértetted, de már megoldódott :) Épp az volt a furcsa, hogy egy új acc-al próbálkoztam, és úgy estem vissza egy napon belül, de aztán rájöttem, hogy csak kis bug lehetett, mert a következő verseny után már a régit írta ki :)
Azt jól gondolom, hogy akik saját kocsival mennek, azok Uniteddel tolják? -
#2289 Attól, hogy te nem játszol a többiek még szerzik a pontokat(LP), így ők előrébb kerülnek a ranglistán, te meg hátrébb:) -
#2288 üdv
most kezdtem megint kicsit játszani a játékkal, egy teljesen uj acc-al, mai nap folyamán a global rankingban, online versenyek viszonylatában feljöttem a 120ezredik helyre, majd kiléptem, mert dolgom volt, s mikor visszamentem, megint 800ezredik voltam.. Mitől van ez? -
Sharkhunter #2287 na mit találtam az RPJ-n??? http://rosszpcjunior.blog.hu/2008/06/09/game_spy_adventures_trackmania_nations_forever_1#comments
kár, h nem egy igazán igényes bemutatót hozott össze, de korához képest türhető vidit csinált -
Sharkhunter #2286 azt megértettem, h ki kell hívni vkit, de a módját nem tudom :( -
#2285 Fejből nem tudom, de kiírja, ha rákattintasz. -
Sharkhunter #2284 #2275??? -
#2283 El kell szaladni boltba TM United-ért (1900Ft). -
#2282 united account kell... -
#2281 hi all.
valoszinu már kérdezték, de rákerestem és nem talált semmit, FAQ ba se találtam meg,
szoval az lenne a bajom hogy festettem egy kocsit, és betettem saját zászlot, de egyik se látszik más embernek a gépéröl, csak én látom öket, miért van ez? -
Bence01 #2280 Ha megcsinálom a fekete utolsó pályát azzal mit nyerek? Meglesz minden nadeora vagy ilyesmi? Csak mert 60 kör és 1óra de inkább ezt csinálom meg mint előröl nadeora :D . -
#2279 én végig belső nézetbe játszok :) -
M2 #2278 Köszi, akkor a script okozhatja, hogy nem tudom kikerülni a kameraváltást.
A loopokat én is belsőből szeretem, viszont amikor oldalra kell átugrani a másik rámpára, ott jobb lenne külső nézetből + van amikor egy ilyen után oszlopok közt kell ezerrel átmenni, ott se nyerő nálam a belső nézet. -
#2277 Kameraállítás 1,2,3 -as gombok, de ha scriptelt a loop akkor nem lehet változtatni. Egyébként közeliben könnyebb a loop mint távoliban, mikor az út takarja az autót, illetve nem látod a folytatását. -
M2 #2276 Mivel tudom kiiktatni a játék közbeni kamera-váltásokat? Nagyon zavar, mikor a rámpára felfutva átvált a nézet lökhárítóra. -
Sharkhunter #2275 Hi, megtudnátok mondani, hogyan tudom feloldani a zöld pályák utolsó előttijét, és a pirosak közül az uccsót??? -
#2274 nm :) -
HU.man butcher #2273 Megoldottam, már világos, KÖSZI RAZOR!:) -
HU.man butcher #2272 Köszi, csak hát eléggé nehezen igazodok ki rajta, mivel hogy gyér az angol tudásom! -
#2271 erre tessék -
HU.man butcher #2270 Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem, hogy lehet szinezni a nevemet??
Kérem sgítsetek benne! -
#2269 Sziasztok!
Olyan problámám van hogy játszok és ugy randomra fogjaé s kilép a gém.
De olyan mintha bezértam volna mert bejön a steam felugro ablak meg minden.
Szval igy hirtelen kilép semmi hibaüzenet nélkül.
Tudja valki mi lehet?
Jah online nyomom mindig. -
#2268 Hát sajna nationsba nemsokat :( -
#2267 Ez nagyon nem felvágás akart lenni csak kiváncsi voltam rá mit jelent. -
#2266 Ha majd red-be is lesz, akkor jere vissza :D -
#2265 Ha van united-od akkor plusz pontot/garast, stb.
Ha nincs united akkor semmit. Megdöntöttél egy rekordot az arany felett, oszt annyi. -
#2264 A "White" részbe van két szerzői érmem (Nadeo) az mit jelent? -
#2263 Lehet akármennyi. Törölni a Documents and Settings\USER\My Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\Staduim vagy CarCommons-ból kell, és akkor eltűnik. Az betett autót a többiek csak akkor látják, ha van eredeti United-od. -
aadam #2262 a tm nations forverba lehet egynél több autot is betenni? mert nekem sikerült berakni 1 kocsit de kivenni nem engedi még ha kitörlöm a fájlát akkor se.És csak egyet lehet egyszerre betenni vagy többet is? -
#2261 kiválasztod az elemet és a görgővel tudod fel-le emelni -
Cence #2260 üdv! egy olyan kérdésem lenne, hogyan tudok, levegőbe épiteni nations foreverben? nem tudok sehogysem rájönni :S elöre is köszi -
#2259 Foreverben ott van a szokásos paletta. Régi TNM-ben már pakolnak, meg fog szűnni. -
bpp79 #2258 hello! miért nem látok több servert a magyaron csak 3-t, meg amint játszani szoktam a külföldin, napok óta nem találom. tud valaki segíteni mitől van ez?
-
Sir IvanHoe #2257 Hello!
Szeretnek segitseget kerni.A regi jatek rendesen futott nekem,most leszedtem az ujat es ezt irja : Az alkalmazas inicializalasa nem megfelelo. Ez mit jelent? -
#2256 Na, elkészült az új pályám, mivel az előző könnyű és rövid volt, tanulva a hibáimból öszebobtam egy -nemtudom, hogy nehezebb- de lényegesen hosszabb pályát.
erre tessék a letöltéshez (kommenteket kérek) -
#2255 REklámnak reklám, de megbocsájtjuk, mert fasza!