Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért

Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM

Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM

A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.

• G_ArchAngel #319
    Nem értelek, ha van saját állatod (kutyád, macskád), akkor miért az okozza Neked a legnagyobb problémát, hogy valaki kiáll az állatok mellett?
    Szerinted minden mellett elkell menni, ha véglegesen nem lehet megoldani? Nem lehet valami ellen kicsiben küzdeni, kis lépésekkel harcolni ellene?
    Úgy látom szerinted nem...

Engem nem az érdekel, hogy az SG-n, Indexen, stb... milyen fórumok vannak, hanem az, hogy hogy azok az emberek, akik cselekedetükkel az állatokat kínozzák, azok semmilyen formában ne tudjanak értekezni. Legközelebb nyissunk egy topicot, ami hatékony permetezőszerekről szól? Én azt is bezáratnám, holott a gyümölcstermesztőket nem érdekli, hogy én rovarokat, madarakat, kisemlősöket szeretnék megvédeni, mert nekik az hozza a profitot, nem a feketerigó hajnali éneke. A petárdásokat sem érdekli, hogy az én kutyám decemberben feldönti a lakásban az összes állólámpát, mert Ők még attól jól szórakoznak...

Amíg, mi éppeszű emberek nem teszünk semmit azok ellen, akik kártékony cselekedetei puszítják/kínozzák azt a környezetet és ártatlan teremtményeit, amelynek közönhetjük, hogy egyáltalán létezhetünk ezen a sárgolyón, addig a hozzád hasonlók fognak nyerni a vitákban...
    Ha Neked vagy másnak ez értelmetlen dolog, vagy a szólásszabadság sárbatiprása, akkor nincs több mondanivalóm, mert Te csak divatból szereted az állatokat és a környezet vagy természetvédelem számodra egy műsor alcíme a National Geographic csatornán...
    Ha pedig szereted kicsit is szokat az állatokat, akik nap, mint nap boldoggá tesznek, akkor nem adsz lehetőséget olyan eszmecserére, amely eredménye később fizikai fájdalmat okoz nekik.