FTeR#58
tod abban a szerencsés helyzetben vagyok, h ozzhon dolgozom, szal akkor tartok szünetet amikor akarok. fáradt vagyok, mert hajnal óta fennt vagyok. és kb 10 perce mondta a főnök, h megvagyunk mára. szal még utcsó menetként végignéztem pár oldalt.
ACL előadást meg nem fogok tartani neked, mert akkor lenne értelme, ha tanulhatnál belőle. de valszeg te is ismered, mást meg ahogy a topikot elnézem nem érdekel. ha mégsem tudod, keresd fel Equ-t vagy BlackRoset, ők kaphatók az ilyenre (és nem az alt nickjeim :)).
egyébként az hiszel amit akarsz, nem tartozom neked számadással.
"win31->win95 vagy win98->winxp vagy nt3.51->nt4"
elárulok egy titkot. spoiler:
a winxp (a 2k is) már nt. égegyadta világon semmi köze a w9x-hez.
sőt lehet nem tudtad, de pl nt4 óta, ms server->kliens->server->kliens fejlesztést követi.
btw, minden egyes patchnél növekszik a verzó szám (az a sok jegyű, nem a fantázianévre gondolok), a sp-kről nem is beszélve, mivel újabban már nemcsak foltozást van bennük.
az ilyen 2k->xp->vistánál a teljes verzó váltás jön. tod, mint X linux disztib 6.0ból 6.1.1.1.1.2 és 6.9.9.9.9.9 után 7.0ba lép.
egyébként linuxnál jellemzően többa gond, mert az még saját magával is akad.
na pá. ugyan fórum nem chat, de jóccakát.
baz, menyit írtam, és mindenz gondolkodás nélkül ;)
ja azt még mondani akartam, h én nyitott vagyok. de ez nem jelenti azt, h minden hölyeséget elfogadok, amit benyögnek.