• fako
    Probald meg kikombinalni ott a jobb alul levo sorszambol hogy melyik kommentre valaszoltam.

Sajnos a hozzaszolasaidbol erosen kitunik hogy tavolrol sem ismered az atlagos vallalati felhasznalast, maximum az otthoni egy vagy ket gepeden szepen beallitottal magadnak hazirendet.

Az altalad elavultnak nevezett unix pedig megsem lehet annyira elavult ha az MS minden uj DOS/windows verzional atvesz/atvett belole valamit. Csak hogy itt is peldakkal tamasszam ala: pl longhornnal behirdettek hogy milyen bamulatos fejlodesen megy keresztul a windows, es az IE mar nem adminisztratori jogokkal fog futni akkor kicsit megmosolyogtam. Lehet hogy te elhiszed hogy ez az MS sajat talalmanya, de szerencsere nem mindenki olyan mint TE.
    A hosszu filenevekrol meg annyit hogy mondtam hogy a win9x-esrol ne beszeljunk, ha mond neked valamit a C:\PROGRA~1 es tarsai, akkor tudod mirol beszelek, ha meg nem akkor nezz utana vagy kerdezd meg nyugodtan. Nem szegyen ha kerdez az ember, az viszont igen amit te csinalsz.
    A tobbi kerdesebol is a tudatlansag sugarzik, ugylatom egyaltalan nem vagy tisztaban a linux felepitesevel, foggalmad sincs mi a kulonbseg a linux es a unix kozott, csak megtalaltad a csoportos hazirend ikont a start menuben es maris osztod az eszt.
    Az erveidrol meg annyit hogy te valojaban nem ervelsz, csak ironikusan kerdeseket teszel fel, es (valotlan) dolgokat allitasz, de erveles sehol nincs.