Foci EB 2008
  • a.carkey
    [URL=http://comment.blog.hu/2008/06/25/a_hiba_a_nemzetkozi_kozvetitovonaban_volt]Érdemes elolvasni! A kommenteket is! A "közvetítésről". Én azon döbbentem le, hogy eddig MINDIG adta a görög tévé és a spanyol is, és ha átkapcsoltam, ott is volt meccs. Tegnap valami tök más műsort adtak. Drágább lett volna az elődöntő, mint a többi?[/URL]

"Azt hiszem az egyik gólról csak a stúdióbeszélgetés miatt maradtatok le. Itt a ZDF-en az már visszajött a közvetítés, amikor otthon még a szakértők osztották az észt. Az első gólra nem emlékszem, de mintha az is már épp benne lett volna a közvetítésben, mert a´rádió (nem a magyar) már hozta és kb. mindig egyszerre szûnt meg és jött vissza a hang/kép."

"Amúgy a világbotrány nem ez (ha a kép műholdon jön, bizony egy megfelelő vihar képes leárnyékolni), hanem a közvetítésből kicenzúrázott Free Tibet-pólós ember. Ettől a pillanattól kezdve senki nem szólhat egy szót sem azellen, ha a kínaiak cenzúrázzák az olimpiai közvetítéseket."

"A BBC közvetítése itt Angliában megszakadt, aztán pár másodperc múlva beadták a meccset egy másik adó képével, még a kommentárok is közölték, hogy akkor most köszöntjük még a BBC nézőit akik azért nem láttak képet mert...
    Majd egy idő után visszajött a BBC kép, megint elment, megint jött helyette a másik.

Meg is döbbentem, hogy milyen jól felkészültek. Mert itt nem az volt, hogy ők szerencsések voltak a közvetítéssel, hanem ezek szerint előre megszervezték, hogy ha az egyik vonal nem jön akkor legyen másik. És ezek szerint szépen utánanéztek, hogy hol lehet technikai gebasz, és az alapján szervezték a B verziót... Hmmmm.... És ez itt állami TV...."

"Érdekes Hollandiában /Haga/ csak 1 szer ment el az adás pár másodpercig.......ők megoldották, Bp.-en nem sikerült :o"

"Nem volt kep Finnorszagban, de kozvetitettek mint radioban mert kommentator kint van Svajcban es telefonon adta. Esztorszagban ez sem volt, mert nem küldtek riportert, csak dontore utazik - takarekossag. Nem volt adas Oroszorszagban sem - barataim keszülnek holnap, ha nem lesz kep es hang nagy tomegjelenetk varhatok. Vagy oroszok teljesen elfoglaljak Ausztriat Svajcot."

"Az MTV bénázása is elég mókás volt, bizonyára mobiltelefonról még nem hallottak a Szabadság téren. Vártam már, hogy mikor bukkan fel a kézzel írott "Adáshiba" inzert és Kudlik Juli...."

"portugáliában is mindegyik gólt láttuk. azt nem tudom,hogy átvette-e a sporttv1 valami másik tv-csatornától,de csak egy pár perces kimaradás volt."