Mennyi idő után bújjunk ágyba?
  • Sné Zsuzsa
    #300
    2 hét után?

    hát...nem tudom...ha csak erre hajtasz és ő nem az a típus, akkor várhatsz még :D

    én csak akkor fexek le vkivel, ha hosszú távra tervezem a kapcsolatot, akkor viszont nem szoktam vele sokáig foglalkozni, ahogyan kijön a lépés..a mostani barátommal elég hamar lefeküdtem, de mi azóta is együtt vagyunk, ugyanakkor egy másik sráccal már 2 hét után szakítottam, mert éreztem, h nem akarok tőle semmi komolyat, másrészről pedig volt egy olyan eset, amikor a sráccal komolyan terveztem, de éreztem, h ő nem, így vártam egy jó ideig, aztán az első együttlét után szakítottunk is...így jártam...

    más: legelső együttlét?
    Huh, de gáz volt. A srácot egy évig várattam, mert tudtam, h nem szeret, aztán úgy történt meg a dolog, ahogyan soha nem szerettem volna: faházban, félig becsípve...nagy f*s volt...tényleg fontos, h szeressétek egymást.
    A szex nem nagy cucc, ha nem szereted a másikat...legalábbis én így látom. Mindent ki kell próbálni, de csak a pároddal...egyrészt érdekes lesz a szexuális életz, másrészt pedig tudod, h neki mi a jó, összeszoksz vele, stb...nem tudom milyen egy egyéjszakás kapcsolat, minden érzelem nélkül...sztem vadászni, levadászni, csavargatni a másik fejét, az jó...de már le is feküdni...hülyeség.

    sztem :)