MrCrowley#182
mármint a #176? vagy a #76 (az 1 kiscit régen volt)?
A 176 eleje kérdés, mivel ezt kérdezted amire úgy érezted h nem kapsz választ. Erre próbáltam meg válaszolni. #179: valóban nem csak az ingyenesség, de azért ez nem elvetendő ha milliókról van szó. Az egyéb érvek viszont kisértetiesen hasonlítanak az MS-nél megszokottakra (manapság). Stabilitás, biztonság, kis erőforrásigény. Mielőtt beleköttök: _tudom_ hogy vannak ellenpéldák..az MS szoftvereinél is. De _adott_ esetekben _adott_ feladatoknál lehet jobb egyik a másikénál.
Nem direk értettem félre, hiszen _szó szerint_ elolvashatod amit írtál, és Én erre és nem pedig másra reagáltam. Írtam ellenpéldát arra hogy nem csak a pénz lehet az elsődleges az opensource felhasználásnál. Azt meg egyikünk sem írta hogy a linux nem jobb a winnél sőt elmarad. Ez így megint általánosítás, és megint hozhatnám a Clusteres példát.
Úgy látszik nem érted mi a jó abban ha valamit képes vagy reprodukálni. Volt pár dolog a technika történetében amit bizony jó lett volna ha "nyitottá" vagyis bárki által szabadon hozzáférhető tesznek, és akkor nem agyalnánk most hogy h a f*ba csinálták anno. Ezt nem technológiai szemszögből kellene nézni, lévén van ennek jogi oldala is.