FTeR#179
pont az a lényeg, h technológiai szempontból az ingyenesség nem érv. tehát pont azt írtam, h az egyetlen érv ami maradt az az ingyenesség. ezt arra írtam, h a végén jobbhíján azt írtad, h X helyen nem fogoják kifizetni a win licenszeket (CAL).
Tehát az ingyenességtől nem lesz valmai jobb. pont erre próbálunk itt rávilágítani (sőt opensource tól sem lesz csak mert az). ellentétben az általános felfogással, h húdejó és tőkéletes, ráadásúl sokrétű (mindenre jó, hisz hányfajta midenen megtalálható) és még ingyenes is.
Én nem mondtam, h szemellenzős vagy. azt írtam, h direkt félreérted. egy szóval nem mondtuk, h a linuxot nem lehet használni. és jómagam még az sem, h jobb a win. arról volt szó, h a linux nem jobb a winnél (sőt sok szempontbó technológiailag elmarad). erre példákat hozol, h itt meg itt is használjak. a gond az, h ez nem zárja ki amit mondtunk. nem ellenérv. sőt mi nem is mondtuk, h nem így van.
#174 carotól nem várok meggyőzést. nem sértésként, de nincs azon a szinten (saját maga belátása szerint). sokan megfordultak itt a topikban. caro tématerelési képességét irigylem.
#176 az technológiai érv, h EU nak mi tetszik. jelenleg eunak minden jó ami nem MS, szal az opendocnak nem volt ellenfele a választásban. szal jobb hiján ezt jelőlték meg.
az sem technológiai érv, h nyílt, az egy állapot. és nem is álja meg már magát az új ofisz ellen.
az sem érv, h XML, ugyan azért.
azért innen várom, mert itt egy hír ami ms hozzáállását fikáza és itt volt sok arc, aki nagyban egyet értett és lefikázta ms-t, de amikopr rákérdeztem miért is, hirtelen eltüntek.