• FTeR
    én ugyan nem élem meg sehogy. csak levonom a következtetéseimet a látottakból.
    1. normális esetben minden bajtársnak 1 linux os fejlesztésén kéne dolgoznia, nem egymással konkurálni. (linux csak 1 példa)
    2. az normális lenne, h minden szegmensbe esetleg más más csapat fejleszt, de h ugyan arra végtelen, az teljesen értetlmetlen.
    3. az nem válszték, h itt van 10 linux válassz egyett! választás az, h ittvan egy win, itt megy linux, itt meg az osx stb. stb. válassz.
    4. ideológiákkal takaróztok, amikor a gyakolat meg megbukik. pont erről beszéltünk eddig is. tőlem azt használsz amit akarsz, de olyan ideológiai érvel alatámasztva, mint szabadsá (bármilyen értelemben), ne gyere azt mondani, h a linux (és tsa.) a jobb, ha minden egyéb érvben megbukik.

#157 írtam, h a #3osmra nem adtak választ, talán vetted volna a fáradságot, h megnézed mit írtam oda.
    egyébként nemtom az mit bizonyít, h ms servere előtt egy szolgáltató szűri a forgalmat, ami éppen linuxot használ. geszvat: redmondi ms központ wlan hálózatás is egy olyan rooter biztosítja amiben egy linux kernelre épülő cuccos van. és? ez nem érv az opensourc mellett. max a linux mellett lehetne. de azt meg nem mondtuk, h semmire nem használható, sőt azt sem h van oylan probléma amit nem lehet megoldani vele. a kérdés az,h a megoldásba fektetett idő/energia mennyire éri meg.