Köszönöm a tisztelet jelenlévők belém vetett bizalmat, és így rögtön magamhoz ragadnám a szót:
Mélyen Tisztelt Fórumtársak!
Az ember, mint két lábon járó biológiai lény többek közt azért magaslott ki az állatok közül, mert tudata, énképe fejlődött ki, gondolatai mélyebb szintre nyúltak az "eszem-alszom-vadászom" hármasnál. Oly sok argom,entum szintézise játszódott le az elmúlt év(tíz)ezredekben, hogy az ember nem volt rászorulvaönmaga ismétlésére. Így megkérem a Tisztelt Egybegyúűlteket, ne írkáljanak olyasmiket, amik itt, engem, 2006 tavaszának végén arra ingerelnek, hogy visszatérjek gyökereimhez, és önmagam ismételjem: ez egy fórum, vazz, és azért vannak topicnevek, mert adott témáról szólnak, legyenek pozitív, vagy netalántán negatívak a topic hozzászólásainak hozzáállása. Ezúton kérem a Tisztelt Fórumtársakat, hogy a jövőben szíveskedjenek a hasonló megnyilvánulásoktól tartózkodni, mert én már qrvára unom, hogy ősember szintjén mondom mindig ugyanazt, mint egy gép.
Természetesen van igazság tanult kollegánk, Fülöp mondandójában is, ámbátor megjegyezném, hogy nekem nem kell egy emberi lélek legmélyebb bugyrait megismernem, hogy valakiről biztosan, alátámasztott szinten mondhassam ki, hogy buzi/gennyfej/satöbbi. És hogy nem ártottak nekünk? Bah. Kérlek, az meberi faj szellemi pusztulásáért közvetettenn őket lehet felellőségre vonni, meg a többi nyomi diszkósdídddzsét. Más: a lehalkítás nem sokat segít, mert valahonnan mindig ez szűrődik, az embernek már reggel hétkor nincs nyugta suliba menet a buszon.
Ja, és a kedvenceinkről már vannak témák, látogatjuk őket rendesen. De ez egy fórum. hö.
Tisztelt Esküdtszék, a vád most szünetet kér, a védelemé a szó!