1076
-
#301 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Daza500 #300 ÉLVEZKEDJ
-
#299 van anti oldal a www.privi.hu -n,j´l be is olvastam a szerkesztőknek....de pontos ciemt nem irok,keressetek,bénák -,-
Beast:ő legalább felvállalja az izlését!és nekem tetszik,mi rossz motoros kabátban,farmerban-kopony-s övvel,és tönnnyire green day-espólüban?szerintem ez abszolút nem lányos és égető...csomó férfi és srác jár motoros felsőben...-,-
Mondjuk kicsit furi ha nagyon kiretusálják az arcát az újságokban,de arról emg nemtehet,igy is édes *__*
Itt még kicsik voltak,a jobb oldali kockás felsőben Bill a másik Tom,hát most mondjátok meg,nem édesek?*_____*
7éves korukig tök úgy néztek ki mint az egypetéjű ikrek,cukrok:_
-
#298 Figyu, ennyi erővel nekem is tetszhetne a rózsaszín cicanadrág, meg a szemfesték, de EMBEREK(!) közé akkor sem mennék vele, mert inkább elásnám magam. -
kelly155 #297 van.címe:www.thszar.gportal.hu (nem én szerkesztem:P)amúgy csináljatok még,ha tudjátok,h. kell legalább több lesz... -
Daza500 #296 Én eddig csak német anti oldalról tudok, de a magyar engem is érdekelne :-) -
oliverspy #295 Van TH-AntiFan weboldal? Mi a címe? Ha nincs csinálok... -
#294 Figyu,neki tetszik a külsője,és az a lényeg,hogy jólérezze magát,nem?
Lehet,hogy nekem meg az nem teccene ahogy te nézel ki és ahogy pl te zselézed fel a hajad....nekem bejön és a smink kiemeli a szeme szinét és nagyon szép szemei vannak fiú létére.... -
kelly155 #293 nah,hallottam,h.jönnek M.o.-ra!JUjjj,de "jó"!Nem tudjátok,hol lehet távcsöves puskát kapni?komolyan mondom,elmegyek a koncertre és ha mást nem,egy nagy láda bűzlő,rohadt paradicsomot viszek magammal!majd a melltartóm helyett azt dobálom:P az a baj,h.nem vok jó paradicsomhajigálásból!de ahogy elnézem nem lesz ott akkora tömeg..itt is szeretik vagy 2-en,szoval a v.i.p. helyről fogom dobálni...láttátok már az anti th fan oldalt?vigyázzatok,súlyos rekeszizomgörcsöt okoz!Nem tom,ki találta ki a Takonyban Hempergőket,mint TH,de Nobel -díjat érdemel! -
#292 Köszönöm a tisztelet jelenlévők belém vetett bizalmat, és így rögtön magamhoz ragadnám a szót:
Mélyen Tisztelt Fórumtársak!
Az ember, mint két lábon járó biológiai lény többek közt azért magaslott ki az állatok közül, mert tudata, énképe fejlődött ki, gondolatai mélyebb szintre nyúltak az "eszem-alszom-vadászom" hármasnál. Oly sok argom,entum szintézise játszódott le az elmúlt év(tíz)ezredekben, hogy az ember nem volt rászorulvaönmaga ismétlésére. Így megkérem a Tisztelt Egybegyúűlteket, ne írkáljanak olyasmiket, amik itt, engem, 2006 tavaszának végén arra ingerelnek, hogy visszatérjek gyökereimhez, és önmagam ismételjem: ez egy fórum, vazz, és azért vannak topicnevek, mert adott témáról szólnak, legyenek pozitív, vagy netalántán negatívak a topic hozzászólásainak hozzáállása. Ezúton kérem a Tisztelt Fórumtársakat, hogy a jövőben szíveskedjenek a hasonló megnyilvánulásoktól tartózkodni, mert én már qrvára unom, hogy ősember szintjén mondom mindig ugyanazt, mint egy gép.
Természetesen van igazság tanult kollegánk, Fülöp mondandójában is, ámbátor megjegyezném, hogy nekem nem kell egy emberi lélek legmélyebb bugyrait megismernem, hogy valakiről biztosan, alátámasztott szinten mondhassam ki, hogy buzi/gennyfej/satöbbi. És hogy nem ártottak nekünk? Bah. Kérlek, az meberi faj szellemi pusztulásáért közvetettenn őket lehet felellőségre vonni, meg a többi nyomi diszkósdídddzsét. Más: a lehalkítás nem sokat segít, mert valahonnan mindig ez szűrődik, az embernek már reggel hétkor nincs nyugta suliba menet a buszon.
Ja, és a kedvenceinkről már vannak témák, látogatjuk őket rendesen. De ez egy fórum. hö.
Tisztelt Esküdtszék, a vád most szünetet kér, a védelemé a szó! -
#291 Van benne igazság sok, de már nemtudok mit szólni. Minket csak az háborít fel, h nem is tudnak szerintünk zenélni, és mégis ekkora sztárok. És még a kinézetük is hogy is fejezzem ki magam. Roppant érrrdekes... -
oliverspy #290 Megvárjuk Beast Machine-t... -
#289 Kedves Ellentábor,
nem szoktam gyakran fórumokat látogatni, mondhatni szinte sosem, mert nincsen rá időm, de most épp volt. Most gyorsan le is hurroghattok, mert nekem tetszik ez a zene, szerintem nagyon ügyesek és persze jókor voltak jó helyen ahhoz, hogy befussanak, nem is az a furcsa, hogy valakinek nem tetszik,mindenki szíve-joga kiválsztani mi tetszik neki, s mi nem, de az mégis megdöbbentő, hogy van egy csomó ember, aki nem sajnálja az időt arra, hogy a nemtetszését hangoztassa minél erőszakosabban.Nem szeretnék személyeskedni, mégis kedves 20 éve zenész, aki elmondásod szerint 30 éves vagy nem érzed nevetségesnek a 16 éveseket fikázni?Azt már meg sem merem kérdezni, vajon miért is őket ismerjük és nem téged?
Ahhoz pedig valóban nagyon kell ismerni valakit, hogy ennyi rosszat tudj róla...nem hinném, hogy ennyit ártottak volna bárkinek. Egyszerű, halkítsd le a rádiót, vagy a TV-t és máris megoldódott a gond nagy része...
Igazán nem akartam senkit megsérteni, de annyi együttes van, amit lehet szeretni, nyissatok hát témát a ti kedvenceitekről, s beszéljetek róluk. Sokkal emberibb, nem?
Kívánok minden zenésznek sok sikert remélem megtaláljátok azt ami nektek tetszik és esetleg valamikor hallunk majd rólatok is!
Szép napot mindenkinek!
-
oliverspy #288 Ez kurva jó :-D lol -
#287 legalább nem kell messze menni a bérgyilkosnak! -
#286 jaj ne -
#285 Ez az mondták a viván hogy júniusba jön a Tokio hotel magyarországra:DDDD -
Daza500 #284 Csak olyat, amin úgy néz ki, mint egy frissen megrakott picsa. -
Redvin #283 Errol a sracrol meg photoshoppal sem tudtak egy normalis kepet csinalni -
#282 de arról már tehet,hogy bevállalja ezt a gáz külsőt,ezt a hajat,sminket meg miegymás hülyeséget! -
#281 @Cat:a gatya szerintem találló és jól áll neki!
-----------------------------------------------------
nézz vissza abszolút nem mindig teszek fel csak régi képet -,-
amúgy nem ő tehet arról,hogy későn fejlődött,erről nem az ember tehet,attól még lehet normális és rendes felnőtt belőle,van akinek a nemi jellege hamar alkul ki(mint nekem:P)és van akinek meg későn,de nem ez alapján kéne egy embert megitélni....és cikizni ,ert későn mutált,és akkor ő most mit csináljon?ennyi erővel én is cikizhetnék jópár csajt a suliba és osztályba h milyen laposak,de nem teszem,mert arról ők nemtehetnek!
és ha még nem nől a Bill szakálla is most mit csináljon,oylan srácot is ismerek akinek 13évesen már volt bajsza,az egyik osztálytársam!szóval ez emebrtipustól függ...ezért nemlehet elitélni senkit!
Tarthatnék kiselőadást a felnőttállás biológiai szempontjaiból emrt orvos leszek de ez asszem röviden elég volt,remélem felfogtátok....
-
#280 hülyék vagytok h ennyit foglalkoztok ezzel az együttessel. kezdem azt hinni h még hallgatjátok is, hátha felfedeztek még vmit, amit lehet szidni. -
#279 akkor már 3an vannak!:D -
#278 Te, ugye most csak gúnyolódsz, ugye? Ha nem akkor: Jézusom, megint egy fan..... -
#277 Rólad ne is beszéljünk, mert aki ilyen szart hallgat, az nekünk ne szóljon be, hanem nyüszítsen az ágy alatt, hogy miért nem volt okosabb, amikor... khm, ezt a "stílust" választotta!!!!Mellesleg mi nem a zenész (gondolom neked új ez a szó, mert ezek max. playbackről vinnyognak) kinézete alapján választunk zenét, hanem a zenei tudása, meg a saját világszemléletünk alapján. A kettő egymás nélkül nem megy! Hiába nyomja valaki az én gondolataimat, ha egyszer szarul nyomja. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ugyanazokat a nézeteket vallom, mint a Takonyban Hempergők (mert az általuk írt szenny kb. anyiról szól, mint a kis rap, amit 5. osztályban költöttem: lementem a boltba tejér, tejér, nem volt ott más, csak kenyér, kenyér), hanem hogy én a zenében magamat keresem. Punktum. -
#276 phú baz meg Tom kurva jó pasi!!!!!!!!!!!!!! -
#275 Miért ti azért szerettek valakit mert jól néz ki nah enyit rólatok -
Daza500 #274 Sajnos ez olyan botrányosan igénytelen sz*ros g*ci fos, hogy ezt már nem lehet szó nélkül hagyni.
Én sokminden divatszennyet eltűrök szó nélkül, szimplán "leszarom, nem érdekel" módszerrel, de ez már mindennek a teteje.
Szerintem még a pápa is megrémülne, ha meglátná őket...
"TH konci": Hát igen. Néhányan már igénytelenül tolják a magyar nyelvtant is. -
#273 látom nem teljesen érted. mind1 haggyuk. -
Menő #272 Ha rajtam múlna nem jönnének Magyarországra és meg sem alakúlt volna az együttes. -
oliverspy #271 Áhh de azért szerintem csak többen szeretik a System-et, mint a gennyet. Már csak amerika is, mikor a számokban szidják őket is rendesen!
Ja és ha már németek, akkot Rammstein. Egyik blogban olvastam ezt:
- Dejódejó! Voltam Bécsben TH koncin! Hűha. Ha eljonnének Magyarországra. Húhh .. Akkor mi lenne itt!
HAGGYUK MÁ!
Én voltam egyszer pesten Rammstein koncerten. (előzenekar apocalyptica.) Az aztán buli volt a javából!!!!!! -
#270 ez még nem változtat a tényen h a Te együttesedet nagyon kevesen ismerik mo-n, a tökjó hotelt meg milliókkal dobálják az egész világon. és sajna az sem fog változtani rajta, ha még ennél is trágárabbul szidod őket.
amúgy én is játszom és gitáros vagyok én is, és még az is könnyen meglehet h jobban játszok a tokiós tomnál, ugyanis én már akkor együttesben gitároztam amikor ő még csak járni tanult, de mégsem haragszom rá ez miatt, mert attól se nekem nem lesz jobb, se neki rosszabb ha lebuzizom vagy akármi. tudod, az inteligensebb fajta ember nem így próbál javtani a dolgokon.
nekem nem tetszik a tokio hotel, és nem is hallgatom. nem foglalkozok vele. inkább arra tökexem, h én jobb legyek, és a én zeném minél több embernek tetszen. és nem vagyok akkora paraszt h lebuzizzak olyanokat, akikről jóformán nem tudok semmit. -
helmut #269 nana! nem a német nyelv a rossz, hanem ez a gagyi fos zenekar. a nyelv a maga módján szép is. pl. ahogy Beast Machine is írta hallgass Rammstein-t, Kraftwerk-et, vagy Einstürzende Neubauten-t és még sorolhatnék sok kurva jó zenekart. ott üt a német nyelv rendesen.
tényleg hány évesek lehetnek, nem tudjátok? 14?
egyébként Kaileena-nak üzenem, hogy én 10 éves korom óta gitározok (most már basszusgitár), de én már 30 vagyok. szóval ez húsz év new wave! ha ők valóban 6 éves korukban kezdték, akkor is csak 8-10 éve nyomják. szóval ez nem egy nagy dolog. -
#268 Jó a SOAD, meg a Rammstein is jó nagyon! Ha már német zenéről van szó, inkább hallgassatok ezt. Zeneileg, és szövegileg is(főleg úgy) akkora KO-t adnak ezeknek gennyeknek(emberek, felhívás: ezentúl hívjuk őket így!), hogy csak nna!!
Ja, és nem 5-6, hanem csak 1-2, és abból is csak egy veri itt a nyálát ezerrel, közröhej tárgyának kitéve magát... -
#267 Uramatyám
errol a dologrol valahogy en meg csak most ertesultem
utalom a nemet nyelvet, aki beszeli azt meg jobban. ilyen 10 eves forma kissrac (?) csajnak oltozve rockra vernyakol? ez most komoly? ez nekem fizikai fajdalmat okoz, erzem hogy gyengulok:/ -
#266 nemtom mit veszekedtek tök helyes lany -
oliverspy #265 Jah. És szerintem a System of a Down a világ egyik legjobb zenéje. Ott inkább 10-ből 5-6-an szeretik. De csak végig kell nézni a fórumon. Nem kell erőlködni. 265 hozzászólás van. Abból ha van olyan 6 felhasználó aki dicséri ezt a szennyet. Az összes többi velünk van. :-P -
oliverspy #264 Nem tudom mit esznek rajtuk. Az biztos, hogy 10-ből 8-an nem csípik az ilyen mocskot. Ezek jó helyre születtek sztem.
Vinnyogással agyonkeresik magukat, ráadásul a sok disco-s bula (pl. Kaileena), imádja őket. Oké. Nem akarom a buzikat azzal megsérteni, hogy ezeket hozzájuk sorolom. Ezek csak mocskok. Gyík-pöcs-fos-szar! Az énekeről meg annyit:
Ez most mutál? Vazze! Mi ez? Már értem miért nézte sokmindenki lánynak! A szülei pénzfeldobással döntöttek.
Ja és még a tehetségről:
Van egy vidéki rockbandám. System of a Down-t játszunk. Én vagyok a gitáros. Lépünk fel kis helyeken, de szoktunk lenni előzenekar is. Az 10000 %-ig fix, hogy én ennél a buzinál (Tom vagy hogyhívják) ezerszer jobban játszom! Ilyen Takonyban Hempergők szart persze hogy jól lehet gitározni. Általában a playback-elés könnyű. Az élőzene és az igazi zene a legjobb. Nem az ilyen szar divatmocsok!!! Erről ennyit! -
Daza500 #263 Azaz, fejhallgatót ragasztani a fejükre, azt 60 perc NON-STOP Lagzi Lajcsi. -
#262 juuujj