nem szoktam gyakran fórumokat látogatni, mondhatni szinte sosem, mert nincsen rá időm, de most épp volt. Most gyorsan le is hurroghattok, mert nekem tetszik ez a zene, szerintem nagyon ügyesek és persze jókor voltak jó helyen ahhoz, hogy befussanak, nem is az a furcsa, hogy valakinek nem tetszik,mindenki szíve-joga kiválsztani mi tetszik neki, s mi nem, de az mégis megdöbbentő, hogy van egy csomó ember, aki nem sajnálja az időt arra, hogy a nemtetszését hangoztassa minél erőszakosabban.Nem szeretnék személyeskedni, mégis kedves 20 éve zenész, aki elmondásod szerint 30 éves vagy nem érzed nevetségesnek a 16 éveseket fikázni?Azt már meg sem merem kérdezni, vajon miért is őket ismerjük és nem téged?
Ahhoz pedig valóban nagyon kell ismerni valakit, hogy ennyi rosszat tudj róla...nem hinném, hogy ennyit ártottak volna bárkinek. Egyszerű, halkítsd le a rádiót, vagy a TV-t és máris megoldódott a gond nagy része...
Igazán nem akartam senkit megsérteni, de annyi együttes van, amit lehet szeretni, nyissatok hát témát a ti kedvenceitekről, s beszéljetek róluk. Sokkal emberibb, nem?
Kívánok minden zenésznek sok sikert remélem megtaláljátok azt ami nektek tetszik és esetleg valamikor hallunk majd rólatok is!
Szép napot mindenkinek!