• Equ
    #86
    "Igen, volt is ebből már adatvesztés nem is egy ismerősömnél."

    Az csak vicc volt, természetesen nem hozza fel a win sem a particionálatlan (ergo filerendszer nélküli) pendrive-ot semmilyen betűjelen és nem is lehet használni formázás nélkül... (ez csak arra irtam, hogy az a pendrive ment winen, tehát formázott volt, amit a linux nem látott, azon akarta visszavinni winre a képernyőmentéseket)

    "Jó példa erre linux alatt a felmountolt filesystem hw-es eltávolítása umount nélkül, és aztán mondjuk egy ls kiadása az adott csatolási pontra. Ehhez nem kell sok ész, de mondjuk linux sem, mert a win is hasonlóképpen reagál (W2K kék halállal pl)."

    XP-n ez az ég világon semmilyen problémát nem jelent, sőt minden egyes eszközre beállithatod, hogy kelljen-e a hardver eltávolitó varázslóval leszedni előbb. Én megcsináltam 2 memóriakártyára és 1 pendrivera is, hogy nyugodtan ki lehet húzni menet közben, ha már nem világit a ledje és semmi baja nincs, mivel nem használ ilyenkor write-back cache-t azon az eszközön, így a led elalvásakor már nincs befelyezetlen lemezművelet.