• Equ
    #82
    "Én bedugom a flash-t, vagy a card-readert egyből meg is jelennek az ikonok hozzá, mind debian, mind suse alatt."

    Mondtam, örülünk neki, a cikkírónak meg jópár másik embernek meg nem volt ilyen szerencséje...

    "suse-n volt mindkettő, de a flash driveja nem volt partícionálva. ezért írhatta azt ki."

    Biztosan igy volt. A win meg akkora ász, hogy particionálatlan pendriveot is felhoz betűjellel és lehet formázás nélkül használni :)

    "A konfigurációs fileokat sem tárolja feltétlen el. Ebből következtetéseket levonni téves!"

    Senki nem volt le ebből következtetéseket... Nem emiatt fagyott csontra, nem emiatt nem látott olyan flash driveot amit a win egyből, nem ezért nem tudott nyomtatni...

    " Ilyen akkor fordulhat elő, ha harverhiba van, ami meg akkor, ha buherálsz. Pl. ATI Proprietary driverrel próbálod hibernálni a gépet, amivel nem lehet, de ezt le is írják."

    FF-et próbáltam elinditani nem rootként, egy dual boot-os gépen amin a win hetekig megy kikapcsolás nélkül...

    "Mert a windowsé az mit ismer fel? FAT/FAT32/NTFS... erre büszke lehet. "

    Vagy bármit amit megírtak hozzá (pl ext-ek, hpfs stb) mivel a win egy évitezede is úgy lett megtervezve, hogy fs filter driverrel kernel fordítás nélkül, realtime bármilyen filerendszert tudjon kezelni... :)

    "Az az összképem, hogy ti néhányszor a múltban találkozhattatok disztribekkel, és azt mondtátok, hogy fos, és ez berögzült."

    A cikkró most szedte le a legújabb változatokat, nem berögzült. Nálam a csontra fagyás is egy két hónapos változat volt.

    "Az állításaitok egy része egyszerűen nem igaz."

    Biztos a cikkiró is hazudik. Szánalmas... Egyszerűen csak az van, ha valaki nem vakon elhiszi a hittérítő dumát, hanem maga is utánajár, akkor olyanokat tapasztal mint az index-es cikkiró. (amelyek, ismétlem, kivétel nélkül megoldhatóak pár napos os hackeléssel, csak az emberek 99% erre nem ér rá és nem is érdekli, csak használni akarja a gépet)