• Caro
    #81
    Nagyon bírom a >5 éves érveiteket. :)
    Most akkor döntsük el, hogy azzal érvelünk, hogy melyikben mi volt előbb, vagy hogy melyikben mi van.
    #76:Nem spamolja tele a képernyőt bootolásnál, legfeljebb a debian. Egy suse már ott is esztétikus. Ha kell a konzol megnyomod az esc-et.
    #77:
    1)USB mass storage device AZ ipari szabvány. Az eszközöknek legfeljebb a neve különbözhet, de a driver ugyanaz. Szerintem inkább arról lehet szó, hogy
    a) régi kernellel futottak(2.4)
    b) nem ment a HALD
    c) suse-n volt mindkettő, de a flash driveja nem volt partícionálva. ezért írhatta azt ki.
    Én bedugom a flash-t, vagy a card-readert egyből meg is jelennek az ikonok hozzá, mind debian, mind suse alatt.
    2)Biztos néhány napi szenvedés belépni a yast-ba, és nyomni 3 [következő] gombot. Azok nem tudom, hogy mit csináltak, és hogy mikor, de én 3 nyomtatóval is lepróbáltam, és egy szkennerrel, és a konfigolás mindegyiknél ennyiben kimerült.(HP LaserJet 1100,DeskJet 710C és 5550, ScanJet 3300C)
    3) Nem csak arra vonatkozik. A konfigurációs fileokat sem tárolja feltétlen el. Ebből következtetéseket levonni téves!
    4) Az nem véletlen a "rendszerek halála" képernyővédő volt :P Ilyen akkor fordulhat elő, ha harverhiba van, ami meg akkor, ha buherálsz. Pl. ATI Proprietary driverrel próbálod hibernálni a gépet, amivel nem lehet, de ezt le is írják. Mondjuk nekem meg win alatt egyáltalán nem megy egy gépen se a kikapcsolás se, meg a hibernálás se(a kikapcsolás megy 2-n).
    A gépek:(300 P2 laptop, 600 P3, 1000 P3, 3000 P4. Ja és nem vagyok intelbuzi, egyszerűen csak ilyenek vannak :) Ezek közül a kikapcs működik a 300-as és az 1000-es gépen.)
    Linuxnál mindegyik alatt megy. És hibernálni is tudok, amibe nem ati van.
    5) Mert a windowsé az mit ismer fel? FAT/FAT32/NTFS... erre büszke lehet. A linux az összes gyakran használt filerendszert felismeri. Az NTFS-t még nem írja, de remélhetőleg idővel megoldják.
    #78:Nem is kell, megy az anélkül is. Egyvalaki kell, aki egyszer megcsinálja, onnan nem lehet elrontani(persze árt rootként használni. De ha azt nem csinálja, akkor nem konfigurálódik mellé)

    Az az összképem, hogy ti néhányszor a múltban találkozhattatok disztribekkel, és azt mondtátok, hogy fos, és ez berögzült.
    Az állításaitok egy része egyszerűen nem igaz.
    Én is csak nyáron raktam fel Suse 9.3-at, az rohadtul nem tetszett, windowsra hajazás 1000-el, meg lassúság, úgyhogy repült is, helyére meg a debian. De most kijött a 10.0-ás suse, most a debian repült. Ennyit fejlődtek 1 verzió alatt!