• FTeR
    "abba kéne hagyni egymás rendszerének a fikázását.. mindenki használja azt, ami neki kényelmes, és hagyja békén a másikat."

ott a pont.
    én tuti nem kezdenék magamtól ellenérveket felhozni, ha nem jönnek ide hittéríteni.
    caro egyszer pl mondhatni "kétségbeesetten" megkérdezte egy "vita" alkalmával, h mérnem tudnék én linuxot használni? biztos tudnám, de minek? jó nekem a win, őt meg ne érdekelje. tőlem azt használ amit akar, nem fogok oda menni és erőszakkal wint telepíteni a gépére.
    nekem is volt linuxos korszakom, az összes nagyobb/ismertebb disztribet kipróbáltam. mindegyik szenvedés volt desktopra. magával a linuxal kellett foglalkozni és nem azzal amivel akartam. ha x funkciót sikerült belőni, akkor már rá térhetem a tényleges feladatra/célra. nincs nekem ilyenre időm. és már kinőttem abból, h az os piszkálgatása önmagában örömet jelentsen.
    volt amikor csodálatosnak találtam a telepítés folyamatát, mert az milyen jó és én milyen ügyes vagyok. ma a hideg kiráz még a gondolatától is. még szerencse, h xp-t telepíteni 3-4 katt (vista bétája winből indítva 1. választ frissítés v. új telepítés 2. partició (ha egynél több van) 3. gépnév, aztán kb 30p után kér egy felhasználó név/jelszó párost), és kész, lehet használni. van olyan linux disztrib, aminél hasonlóképpen 3-4 katt, de telepítés után jön 1-2 nap (szervernél hét) konfigolás, ahhoz h használható lehessen és a magam nyűgjeivel még nem is foglakoztam.