• mousee
    Szép írás, de vajon amikor én először láttam linuxot, én miért nem így reagáltam rájuk, mint a cikkíró "lélekben hekker" emberke? Bár bevallom, a gépem sulinetes, énis suse linuxxal kaptam, első dolgom az volt, hogy format, és fel az xp... Én is ilyen voltam... dehát istenem... azelőtt volt egy 300 MhZ-s celeronom 128 rammal, 4 gigás vinyóval, most meg vót egy 2,8as, 256 ramos, 40 gigás gépem... És hűűű fel az ikszpé, és rá 1 mp-re meg már az enter the matrix... Játék, nekem ez volt akkor a fő... És ugyebár linux alatt a játékok elég hullák, ugyanis minden game-t winre fejlesztenek... Ez okból kifolyólag nekem is itt csücsül a gépemen a win egy 10gigás partíción játék célra :)
    Engem épp a kíváncsiság, és a problémamegoldási vágy hajtott, hogy kiismerjem a linuxot... Szerintem nem volt annyira vészesen nehéz... Ma már a játékokon kívül mindent meg tudok csinálni linux alatt, amit win alatt, csak épp fele annyi idő alatt... A linkelt cikkben írták, hogy nem ment se nyomtató, se pendrive, se semmi más hw normálisan... Én miért nem találkoztam ilyen problémával? Nekem miért nyomtatott gond nélkül a nyomtatóm? Miért tudtam írni a flashdrive-omra? És a másik: Ha a cikkíró elolvassa a live cd-k ismertetőjét, meg van 1 pöttynyi logikája, akkor rájönne egyik válaszának a kérdésére, mégpedig abba, hogy reset után miért szállnak el a file-jai... Na most egy olyan rendszer, ami alapból csak a memóriába ír, ami ugyebár resetkor törlődik (aki ezt nem tudja, az le se ülljön a gép elé) akkor ne csodálkozzon, hogy nincsenek meg a file-jai. Alapból meg a live cd-k is tudnának a winyóra írni, csak az ntfs partíciókra nem tud írni a linux :P

Még egy apróság végszónak:
    A blackpanther-t főleg azért csinálják, hogy hasonlítson a windows-ra, ezáltal felhasználóbarátabb legyen...

Najó, abbahagytam a hülyeségeimet... További kellemes estét...