1. Nekem is elég sok gondom volt a kezelőfelülettel, én inkább azt mondanám, hogy ez a 3D nem igazán kiforrott. Persze ilyen léptékben hülyeség is erültetni, mert ha reális akar lenni, akkor a hegyek pl szinte egyáltalán nem emelkednének ki a környezetből.
Ugyan ilyen aránytalanság, hogy vannak a lóbaszó egységek, mellettük viszont minden eltörpél, ráadásul az infok is apró kis betúkkel jelennek meg a sarokban, aztán mire visszanézek addigra kiderül, hogy nem is arra mutat az egérke amire én akarom!
2. Ezzel tényleg lehetett stratégiázni, pl az ellent megfosztani a vastól;) Na most ez is kimaradt.
3. Ja, végül is van jelentősége, de marhára elbonyolitották.
4. Én is már 1930-nál tartok, még sehol se vagyok, és asszem csak 2050-ig tart.
5. Van benne valami.
6. Ezzel a fjúcsőrtekkezéssel nem is kellene megeröltetni magukat, mert pl az egyik alternativ civben (asszem a call to powerben) is lehetett űr meg tengeri városokat épiteni, meg idegen technológia is volt a végén. Ha az egységek irányitását át tudták venni onnan, akkor ezt is megpróbálhatták volna.
Amúgy már vagy 5 éve tervezgetek egy progit, abban a fejlesztési rendszer máshogy épülne fel, meg lehetne űrbirodalmazni benne, amellett, hogy a bolyók menedzselése is hasonló lenne.
Ráadásul a technológiákat nagyon jól lehetne keverni.
Képzelj el egy rabszolgatartó állati-emberi erőre épülő birodalmat, megspékelve néhány szuper harci egységgel (láthatalan dimenzió-energia entitások)! Tiszta fantasy világ!!!;))) És ezt ereszd össze mondjuk a XXI. szd-i emberi technokrata hadsereggel. Na ez lenne csak az epikus!;)))))
A doksiját elküldtem pár kiadónak, láthatólag nem nagyon vette le a lábukról a téma.
De hát akkor csak fejlesztgessék a senkit nem érdeklő alapsztorijú, agyonszkriptelt, nulla szabadságot biztositó űrstratégiáikat. Ők tudják.