grizzlyHUN#27
Csak nekem nem tetszett? Mondjuk nálam nem szaggat, de:
1. mikor növik már ki azt a hülyeséget a játékgyártók, hogy stratégiai játékokat 3D-ben készítenek el? Nekem nem tetszik, szerintem a civ3 sokkal áttekinthetőbb és szebb volt. Itt meg egy félóráig keresgéltem a mapon, hol van egy rohadt vaslelőhely, de tényleg.
2. nem tetszik, hogy a városok alapból össze vannak kötve; sokkal jobb volt a háromban, hogy egy tengerentúli város csak akkor került be hálózatba, amikor volt harbor vagy airport;
3. zavar, hogy az államformáknak nem igazán van jelentősége;
4. nem tetszik, hogy a játék valahogy felgyorsult, pár óra alatt végigszaladtam rajta, a hárommal meg ez a pár óra pár hét volt;
5. úgy látszik, nekem a páratlan számú civek tetszenek, az 1 nagyon bejött, a 2 nem tetszett, a 3 klassz volt, a 4 nem jön be... talán az 5! :)
6. Egyébként kicsit unom, hogy gyakorlatilag az első rész óta szinte ugyanazokat a technológiákat fejlesztgetjük... Future Tech1 és stb. helyett nem lehetne kitalálni valami klassz dolgot, mondjuk kiléphetnénk az űrbe, létrehozhatnánk kolóniákat a Marson, aztán később egy űrbeli birodalmat, idegen fajokkal... oké, epikus kaland lenne, a spearman-októl eljutni a birodalmi lépegetőkig, de ha valaki megcsinálná, engem le se lehetne róla vakarni.