A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Hello!
Egészen érdekes gonddal fordulok hozzátok. Azzal kezdődött, hogy vettem egy új gépet. Feltettem rá a Mass Effect-et. A régi gépemen tök szép volt a grafikája, az újon meg mindent ultramagasra rakva is piszok rondák az árnyékok. A régi gépen minimumon is 1000x szebbek voltak. :S Ugyanígy az Assassin's Creed-nél, GTA IV-nél, Overlord II-nél, Call of Juarez 2-nél, szinte minden játékomnál. De van amelyiknél nem. Mi is a jelenség? Az árnyékok széle ocsmány, szemcsés, kockás, és villog néha...
Nagyon idegesít, nem tudom min kéne frissíteni. Driverből is a 9.5-ös van fenn, de a 8.akárhányassal is dettó ugyanez volt a probléma. Én valami visual c++-ra vagy nem tom mire gyanakszom... Bár nem tom igazából mi lehet az oka, miért ilyenek az árnyékok, ezért írok ide. :( Pls help! mit tegyek ellene??
Itt 1 kép a jelenségről (1 idő után piszokul frusztrált, úgyhogy kikapcsoltam. :S) Kb minden játéknál ilyebn az árnyék nemcsak a GTA IV-nél, hiába van highesten a shadow. :( Érdekes, hogy a Far Cry 2-nél, Crysisnál szépek az árnyékok. :
KÉP
(Itt 1 far cry 2-es kép itt bezzeg szépek az árnyékok):
KÉP