A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• fery02
    Na, másik csatlakozóval is ugyanolyan szar, de kiderült közben, hogy biztos a hangkártyával valami.
    Leírom a további fejleményeket: Ott kezdjük, hogy alapból félrenéztem, mert ahová bedugom a kábelt, az nem is a mélyláda csatlakozója, hanem a kettő hátsó hangszóróé. Mikor írtam, hogy ezt bedugtam kb félig, akkor ugye írtam, hogy volt mélyhang, viszont ilyenkor meg nem szólt a hátsó két hangszóró. Ha bedugom teljesen, akkor már szól minden, kivéve a mély. Csak ha megmozgatom, akkor szólal meg egy időre. Most pl fél órája már szól egyfolytában, nem tudom mikor fogja abbahagyni. :)
    Pedig márkás hangkártya lenne, Creatives Audigy SE, viszont sajnos amúgysem kompatibilis nagyon Vistával. Mivel régi kártya, nem foglalkoznak vele, hogy normális drivert írjanak hozzá Vistára. Ellenben a hangminősége előtt le a kalappal, nem tudom mekkora különbség lenne, ha majd akkor lassan visszakényszerülnék az alaplapi Realtech-re. Pedig megszabadulnék egy csomó gondtól, mert így, hogy erre szar a driver, az integrált esetében nem lennének olyan gondjaim, hogy ha fizikailag még minden rendben van is, alapból nem szól a mélyláda 5.1-re állítva, hanem át kell állítanom másra, majd vissza 5.1-re. Ugyanez, ha pl berakok valami CD-DVD-t, vagy USB-re rádugok bármit. Közben ha fut valami hangot használó alkalmazás, az onnantól kezdve hang nélkül fut, míg nem indítjuk újra az alkalmazást.