A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Nah voltam haveromnál, de szomorú hírekkel szolgálhatok.
Van fenn..:
-Divx codec.(letöröltük úgy se volt jó..)
-DirectX 9.c
-minden program.
-a windows frissítve lett.. minden frissítés felrakva, Service Pack 3 is alá értve!
Viszont elindít egy játékot és 10percig jól játszik, aztán szó szerint "Kifagy" a játék.. megáll minden, de hang van! ez akkor lesz újra jó, ha kimegyek az asztalra windows feladatkezelő segítségével -> kiírja újra a "Nem válaszol" helyett hogy "fut" és újra megy a játék.
Viszont egy másik játéknál pedig az a probléma áll fenn, hogy elindul az is, megy szépen 3-4percig, aztán a kép szétesik. Azt értem a kép szétesése alatt, hogy a kép megvan, a hang játék fut, de a képernyőn ilyen szürkület foltok jelennek meg, meg felvillan a háttér és össze vissza van minden. Egyszóval játszhatatlan.
Megköszönnénk mindketten a segítséget, mert 3 napja vette a mostani gépét és egyáltalán nem tud játszani rajta semmivel. a 3mb-os játékok is 10perc után kifagynak..
UI.:az nvidia vezérlőpultba beállítottam, optimalizáltam mindent ami volt.. egy képernyőre jelenít meg mindent.. ez nem lehet gond.(de sztem tv kártya sincs benne)
A videókártyája 8500GT.. szerintem nem integrált.. bár nem néztem meg.. a legfrissebb driver van fenn belőle.
azon kívül 1gb ram, e2160 v. 2180 core 2 dou proci, meg egy giga lap.(nem tudom milyen.)
Monitora az egy Siemens LCD 19"-os.. de nem találtam a kézikönyvébe se a típusát..
Köszi szépen.:) télleg megköszönnénk a segítséget...