A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Ferencz István #1728 Sziasztok!
Nagyon régen keresek már én egy játékot, még anno a Balatonnál játszottam játtéggépen nagyon régen vele. Na ez egy dínós gém volt, asszem az volt a neve hogy Jurassic Park, vagy The Lost World, de annyi ilyen nevű dínós gém van hogy....Leírnám nagyvonalakban hogy milyen és ha tudtok segíteni akkor azt megköszönném. Tehát: Játékgépen játszottam vele, fegyver volt a géphez kötve és azon keresztül kellett írtani a dínókat. Úgy kezdődött a gém, hogy voltunk egy helyen szemben volt velünk egy hangár. Bementünk és jöttek a raptorok. Aztán volt egy olyan pálya hogy egy T-Rex követt minket éjszaka, autóval voltunk, zuhogott az eső és a kocsiból kellett lőni a dögöt. Az ember akivel voltunk az magától ment előre nekünk csak lőni kellett, mint pl. a House of the Dead-ban. Sztem ez a Jurassic Park 1 de nemtom pontosan mert már naon régen volt. Ha így nektek rémlik vmi akkor írjátok már le a pontos címét és hogy honnan lehet megszerezni, vagy hogy egyáltalán kijött-e PC-re. Előre is Kösz!!!