A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• gregtom6
    Na, vettem egy Sapphire Radeon HD4670 512 MB DDR3-at. Most viszont az a gondom, hogy újraindulgat a gép, néha bekapcsolás után fél perc múlva, néha 4-5 óra múlva...Legutóbb hasonló gondom akkor volt, amikor az alaplap ment tönkre. Remélem most nem annak van baja.
    A tápom pontosan nem tudom, milyen, mert nem én raktam bele, ez van ráírva:
    Model: LPJ9, 400W, LCG, P4+, Q.A. OK, 060 617
    És arra lennék kíváncsi, h ha elromlana, akkor csak max annyi történne, h nem kapcsolna be a gép, v elszállna az egész konfigom? Viharok esetén mindig áramtalanítok...
    Mert ha nem lenne fontos, nem vennék új tápot, csak olyantól tartok, h ha elromlana a táp, akkor elszáll az egész gépem. Ugye ilyen nem történhet? Nekem 2 ismerősöm azt mondta, h max 10 évvel ezelőtti tápok voltak olyanok, a mostaniak megbízhatóak, és nem megy tőlük tönkre a gépem.

A lényeg, h a fenti problémára mi lehet a megoldás? Win XP SP3 van fennt, KIS 09 vírusirtó. Esetleg hűteni fogom, majd megnézem, túlmelegedik-e vmelyik hardver. Vihar esetén mindig áramtalanítottam.
    HELP!