• norbisz
    #55
    Hali!

    Én pár napja vettem D600-ast, de nagyon király! Nagyon jól néz ki, mindent tud, amit kell, szép hangja van, kristálytiszta a kép, stb.

    Egyedüli hátránynak azt tudnám kihozni, hogy a telefon belső memóriájában (73MB) nem lehet saját könyvtárszerkezetet létrehozni. Úgy értem, nem tudok könyvtárat létrehozni a hívásazonosítóknak. Ugyanott tárolja, ahol a többi képet :( Ez néha elég zavaró tud lenni (bár lehet, megoldható, csak még nem volt időm végignézni minden lehetőséget). A memóriakártyán viszont azt csinálsz, amit akarsz...

    Vettem bele egy 512MB-ost. Nagyon picike :) Így már filmet is lehet rárakni :) Ha valaki vesz bele memóriát, nézzen szét rendesen, mert találtam egy helyet, ahol 11.100Ft az 512MB-os Sandisk TransFlash, holott a legtöbb helyen 9-10ezer körül van a 256MB-os. Neten lehet rendelni, ha munkanapon 18óráig rendelsz, másnap már szállítják. Ja, és 10ezer forint felett ingyenes a kiszállítás az ország egész területén... Ha valakit érdekel, küldök címet, csak itt nem lehet, mert reklám lenne :)

    Végül 1-2 kép (nem valami jól sikerültek a vaku miatt):









    És ez a nem egyszerű méret !!! :